Ona uopšte ne pali GREJANJE preko ZIME: Na OVAJ način ŠTEDI i tvrdi da joj nikad nije HLADNO!

Vesti 04.10.2022 18:40 2

Mnogi tvrdi da ovo fukcioniše

Ona uopšte ne pali GREJANJE preko ZIME: Na OVAJ način ŠTEDI i tvrdi da joj nikad nije HLADNO!

Printscreen/TikTok

Kler de Lis je žena koja već godinama ne koristi grejanje nego trikove zbog kojih nikada ne oseća hladnoću. Ona je podelila savete koji je oduševio mnoge ljude, 

Trik je u osnovnim stvarima, poput, recimo, odeće koju kupujete.

-Znači, ne možete da upalite gejanje, a srećom, ja imam iskustva u tome - četiri godine staža - rekla je Kler, savetujući da kupite nekoliko širokih majica. Najbolje bi bilo da ih kupite na delu sa muškom odećom, jer pripijena odeća zapravo ne može da vas zagreje.

Ona uopšte ne pali GREJANJE preko ZIME: Na OVAJ način ŠTEDI i tvrdi da joj nikad nije HLADNO!

Alo!

 

Njen savet je da kupite i neku široku jaknicu koju možete da nosite po kući, dok bi stopala trebalo uvek da vam budu pokrivena - u čarapama i papučama. Veliku ulogu igra i tkanina oko vrata - možete da je napravite sami od neke stare majice. Kler je takođe savetovala da učinite neke stvari kada je kuća u pitanju.

Na primer, ona uvek proverava da li su svi prozori i vrata dobro zatvoreni, dok svako veče protrese posteljinu. Ističe koliko je važno da imate veći pokrivač ili više slojeva. "Dobro je da pokrivač bude težak", rekla je.

Podsetimo, britanski vodoinstalater Džon Lavles, koji je specijalizovan za centralno grejanje, otkrio je trik koji vam ne bi pao ni na pamet! Objasnio je da prašina između rebara radijatora može da spreči toplinu, a to će vas automatski podstaći da ga pojačate. Na taj način trošite više, jer uporno pokušavate da zagrejete prostorije.

 

 

 

 

Komentari (2)
Loading
Dragana N
04.10.2022 20:49

Ma kakvi, najbolje se umotati perjanim jorganom i staviti rusku kapu na glavu i ne treba ti grejanje! Kad bi se zezali!

Smesno
04.10.2022 22:21

Aj ti idi gola kad ti nije hladno kakve gluposti lupa haha