Netfliksova serija RASPLAKALA planetu: Rađena je po ISTINITOM događaju, a evo o kojoj se radi

Vesti 12.12.2022 22:00 1

Komedija i drama, suze, osmesi i životne lekcije, sve to stalo je u novu Netflix-ovu seriju “From Scratch”(Od nule) koja je očarala ljubitelje romanse

Netfliksova serija RASPLAKALA planetu: Rađena je po ISTINITOM događaju, a evo o kojoj se radi

Printscreen/Netflix

Serija je zasnovana na bestseler memoarima Tembi Locke ” Od nule: Memoari o ljubavi, Siciliji i pronalasku doma”.

Priča prati američku studentkinju umetnosti Amy (Zoe Saldana) i italijanskog kuvara po imenu Lino (Eugenio Mastrandrea).

Romansa ovo dvoje ljudi počinje u Firenci, a njihov život nastavlja se u Los Anđelesu.

Predivnu idilični ljubav Amy i Lina prekida informacija da Lino boluje od kancera. Pred ovim parom su teški meseci i godine koje proživljavaju znajući da je gubitak neminovan.

Kritičari koji su za poznate magazine ocenjivali “From Scratch” saglasni su da je ovo jedna od priča u kojoj se ne može napraviti profesionalna kritička distanca jer je nemoguće da vas ne preplave emocije.

Iako se čini da su gotovo svi koji su  odgledali “From Scratch” plakali, serija zapravo obiluje komičnim i romantičnim delovima sa predivnim pejzažima Firence i hrane.

Od prvog, slučajnog,  susreta Amy i Lina, preko poricanja hemije koja postoji između njih dvoje do  prvog poljupca, ali i do samog kraja serija vas vodi kroz komično romantičnu priču o životu vrednog življenja i sigurno je jedna od onih koje treba pogledati.

BONUS VIDEO - Ispovest Velke Gelić, majke koja je sinu dala svoj bubreg

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
12.12.2022 22:06

Gledala sam. Jeste dobra. Zoe Saldana me je odusevila.