Radnica otkriva što se zapravo radi u restoranima: "Da sve OVO znate nikada ne biste jeli napolju"

Vesti 28.12.2022 10:23 1

Radnica restorana otkrio je neke od najodvratnijih taktika koje se koriste u kuhinjama zbog kojih više nikada ne želite da jedete u restoranima

Radnica otkriva što se zapravo radi u restoranima: "Da sve OVO znate nikada ne biste jeli napolju"

Shutterstock

Jedan TikTokerka je napravila listu taktika koje psolužitelji koriste da održavaju mašine za pranje sudova.

Ono što niko nije znao devojka je otkrila u TikTok video snimku: „Obećavam da je viljuška kojom jedete, a upravo je izašla iz mašine za pranje veša imala spanać koji je upravo opran. Obećavam vam da je sto sa kojeg jedete obrisan samo smrdljivim kuhinjskim peškirom koji je mokar od prljave vode za sudove. Obećavam da je onaj ko je postavio tvoj sto sastrugao koru sa tvog tanjira svojim noktima neposredno pre nego što si ga upotrebio." Zatim je dodala: „Kladim se da kada bi se inspekcija pojavila u restoranu u kojem jedete, svi u kuhinji bi poludeli i promenili sve datume na hrani u frižideru.

Potvrdili i drugi ugostitelji

Drugi radnici su potvrdili njene tvrdnje. Jedna osoba je rekla: "Obećavam vam da govori istinu", a druga je dodala: "Svuda je isto."

"Sve su ovo 100% činjenice. Radio sam u brojnim restoranima", priznao je još jedan ugostitelj. Drugi se, međutim, nisu složili pa je jedna osoba rekla: "Ovo ne važi za sve restorane. Na jednom mestu radim kao konobar, a na drugom barmen. Nijedno mesto nije takvo."

Javili su se neki radnici u čijim restoranima se vodi računa o higijeni: "Uopšte ne mogu da se povežem s ovim. Mesto na kojem radim je besprekorno."

"Tako mi je drago što radim u restoranu koji to ne radi. Ovo je najčistiji restoran u kojem sam ikada radio i sviđa mi se", poručio je drugi.

Komentari (1)
Loading
Anonimus
31.12.2022 12:52

Po ovoj se vidi da u životu ništa nije radila, zašto onda komentariš tuđu muku?