Nije sve do godina: Ovo je pet najčešćih razloga koje uništavaju ženu posle četrdesete

Marina Đurđević Vesti 05.07.2023 11:37 0

Nakon 45. godine žena dobija više slobode nego što je ikada imala

Dženifer Lopez

Profimedia

Svaka žena je dovoljno jaka da se izbori za sebe i svoju sreću. Ono što je bitno da bi put ka sreći bio uspešan je da otkrije na vreme odakle joj vreba "neprijatelj".

Kada je voljena tada žena cveta, a da bi bila voljena ne treba stalno da bude dostupna, da stalno ugađa drugima, da radi stvari umesto njih. 

Na njihov izgled najmanje utiču godine, dok duševni mir igra najveću ulogu. Nakon 45. godine žena dobija više slobode nego što je imala u tridesetim i tada zna šta hoće, a šta neće i nema toliko obaveza oko dece jer su već porasla.

Prema naučnicima ovo su pet najčešćih stvari koje uništavaju ženu:

1. Česta promena partnera. Žena u svakom trenutku treba da ima oslonac i najbolje je kada je to dugogodišnji partner kome veruje.

2.Žaljenje zbog prošlih veza, brakova.  Ne treba žaliti za prošlošću. Iz tih bakova izašlo je i nešto dobro, deca, uspomene, iskustvo.

3. Nezadovoljstvo životom, kukanje i nebriga za izgled i zdravlje. Nema  mesta kukanju i nemiru. Svet se ne može učiniti boljim mestom i zato sebi ugodite i napravite sebi mini raj mali kutak mira u kome ćete uživati.

4. Prevelika očekivanja. Sve što radite stvorite same i ne očekujte ni od koga ništa. Niti od rodbine, prijatelja ni partnera.

5. Rečenica "Prekasno je za to". Za sve što vas čini srećnom nikad nije kasno. Izborite se za sebe i krenite za svojom srećom.

Komentari (0)
Loading