Kakve muškarce PRIVLAČITE? Ako je suditi po ASTROLOZIMA, svaki HOROSKOPSKI ZNAK JE JEDINSTVEN!

Vesti 15.02.2022 18:48 0

Izbor muškarca direktno je povezan sa načinom na koji su žene odgajane, ali astrolozi tvrde da ima nešto i u zvezdama

zaljubljeni par

Shutterstock

Kako svaki horoskopski znak nosi posebnu energiju, tako i privlači različit tip muškarca.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku privlače muškarce koji žude za uzbuđenjima, putovanjima, zabavom... One su vrlo dinamične i uvek spremne za akciju pa su najradosnije kad uz sebe imaju partnera koji ima slične želje i sklonosti.

Bik

Pripadnice ovog znaka neodoljive su momcima koji traže pouzdane i opuštene žene. One traže i privlače pouzdane muškarce sa smislom za humor.

Blizanac

Predstavnice ovog znaka su neodoljive muškarcima koje privlače impulsivne, pomalo razigrane žene uvek spremne za nova iskustva. Znaju da im s njima zabave neće nedostajati.

Rak

Žene rođene u ovom znaku privlačne su muškarcima koji traže ljubav i nežnost. One vole da ugađaju, pa često nalete na razmažene, ali i na emotivne muškarce.

Lav

Lavice su  sigurne u sebe i privlačne čak i kada su raščupane i u pidžami hodaju po kući. One su neodoljive muškarcima kojima je samopouzdanje prioritet i mogu da se nose sa jakim ženama.

Devica

Pripadnice ovog znaka privlačne su muškarcima kojima je važna inteligencija, lepota duše i brižnost. Device su staložene i ne vole da gube vreme da besmislene razgovore.

Vaga

Žene rođene u ovom znaku privlačne su muškarcima koji traže stabilan i miran život. One su empatične i u stanju da potpuno razumeju partnera jer gledaju na svet i iz njegovog ugla. Vage znaju da  balansiraju i učine život ugodnim. 

Škorpija

Škorpije su vrlo privlačne muškarcima kojima je strast u životu izuzetno važna. One vole život i žele da ga žive punim plućima, ali pod najčešće po svojim uslovima. 

Strelac

Pripadnice ovog znaka poseduju neodoljiv smisao za humor, znaju da  nasmeju ljude i unesu dobru energiju u prostor, pa su vrlo privlačne momcima kojima je to važno.

Jarac

Žene u znaku Jarca neodoljive su pomalo nesigurnim muškarcima koji čvrsto stoje na zemlji i traže jaku, samostalnu partnerku, onu koja će im biti oslonac i voditi ih kroz život.

Vodolija

U ove žene često se zaljubljuju muškarci koji žele da partnerka iz njih izvuče najbolje. Pripadnice ovog znaka poseduju slobodan duh i nisu sklone da osuđuju druge.

Ribe

Ribe su zanimljive muškarcima koji su u potrazi sami za sobom, koji traže dubinu, kako emocionalnu, tako i duhovnu. Pripadnice ovog znaka su vrlo romantične i emotivne i stabilan su oslonac partneru.

Komentari (0)
Loading