Dnevni horoskop za PETAK, 10. septembar: Bikovi će se danas fokusirati na sebe i svoje potrebe, Škorpije očekuju vesti u vezi NOVCA

Vesti 10.09.2021 08:53 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za PETAK, 10. septembar: Bikovi će se danas fokusirati na sebe i svoje potrebe, Škorpije očekuju vesti u vezi NOVCA

pixabay

Ovan 
Ovo je idealan dan za odmor ali imate i poslovni obaveza koje morate da završite. Ljubav je stabilna ali vi niste zadovoljni sobom. Problemi sa zubima. 
Bik 
Danas cete se okrenuti prema sebi i svojim potrebama. Nece vas niko interesovati. Posebno se ovo odnosi na ljubavne probleme koje aktivira partner. Problemi sa kičmom. 
Blizanci
Ovo je idealan period da se vidite sa ljudima sa kojima niste dugo. To ce vam vratiti snagu i optimizam. Do kraja dana lepe i povoljne vesti u vezi novca od osobe u znaku Ribe. 
Rak 
Danas je veoma nestabilan dan jer ćete imati priliku da se pokažete u ne bas sjajnom svetlu. Posebno se ovo odnosi na posao. Sačuvajte ugled svoj i izbegavajte svadje. 
Lav 
Budite sigurni da je danas dan da uradite nesto i za druge mada ste u poslednje vreme veoma egoistični. Ovo se posebno odnosi na ljubavne odnose. Problemi sa pritiskom. 
Devica 
Poseban je ovo dan jer ćete poslovno dobiti pohvalu i mogucnost da napredujete. Partner nije najbolje raspoložen. Zamera vam mnogo toga iz prošlosti. Moze doci do vaseg prekida. 
Vaga 
Do kraja dana povoljne vesti iz kruga porodice, posebno u vezi novca koji dugo čekate. Ljubav vam otvara sva vrata i osećate se dobro zbog svega toga. Problemi sa stomakom. 
Škorpija 
Početak dana je pod utiskom dobre volje i ljubav prema slobodi. Možete da se posvetite sebi i svom unutrašnjem biću. Povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. 
Strelac
Vaša potreba da dominirate nad partnerom je danas veoma izražena. Pokušavate da se bolje organizujete u vezi novca i posla. Stiže vam podrška od osobe u znaku Ribe. 
Jarac 
Budite spremni na sve kada je u pitanju odnos u ljubavi ali i u krugu porodice. Od vas se danas očekuje nemoguce. Mogući su sukobi upravo zbog toga. Ljubav je stabilna. 
Vodolija
Saznaćete da je sve u redu kada je u pitanju problem na poslu. Stiže vam podrška od osobe u znaku Ribe. Podržite partnera u odlukama u vezi posla. Problemi sa zubima. 
Ribe 
Ovo je bitan dan za odmor i organizujte se što bolje. Moguć je put van zemlje ili kraća destinacija. Budite dosledni sebi i očuvajte svoj mir. Ljubav je u porastu. 

Komentari (0)
Loading