Šta vaše omiljeno GODIŠNJE DOBA govori o vama: Vi ste hiperaktivni i puni ELANA ili ste možda pomalo introvertni

Vesti 30.09.2021 08:37 0

Iako nije obimno istraženo, veruje se da temperatura i promene u vazduhu znatno utiču na ponašanje i raspoloženje nekih pojedinaca

Šta vaše omiljeno GODIŠNJE DOBA govori o vama: Vi ste hiperaktivni i puni ELANA ili ste možda pomalo introvertni

pixabay

Dok su osobe koje su rođene za vreme prolećnih i letnjih meseci vesele i pune elana, za pojedince koji se rađaju za vreme jeseni i zime, kaže se, da su nešto manje razdražljivi.

Koje godišnje doba vi najviše volite i da li je ovo "babsko" verovanje istina? Šta to govori o vašoj ličnosti?

Proleće

Sa prolećem se bude sve, i priroda, volja za životom i sreća. Proleće donosi lepo i vedro vreme, dani postaju sve duži, a priroda zelenija. Ukoliko je baš ono vaše omiljeno godišnje doba, to znači da volite nove početke i žudite za novim iskustvima.

Jesen

Engleska spisateljica poznata pod pseudonimom Džordž Eliot posvetila je stihove ovom godišnjem dobu, u koje je utkala puno ljubavi. Iako se počeci uglavnom vezuju za proleće, za neke osobe jesen predstavlja pravi trenutak za promenu i osvrt na urađeno, kako bi se napravili planovi za novu godinu.

Zima

Ako vas sama pomisao na sneg, odmaranje u zagrejano sobi sa šoljom toplog čaja u ruci raduje, verovatno ste introvertna osoba, koja uživa da provodi vreme kod kuće. Samoća, topao džemper ili ćebe i ukusan napitak čine vašu dobitnu kombinaciju.

Leto

Leto nam donosi vedre, sunčane dane i kasne ali magične zalaske sunca, ako je ovo godišnje doba vaš izbor, to govori da volite izlaske i aktivan život. Letnji meseci su kao stvoreni za boravak na otvorenom i putovanja, a ukoliko se prepoznajete u ovom opisu, vi ste druželjubiva i ekstrovertna osoba.

Promene godišnjih doba mogu da utiču na naš tok misli, osećanj ali i ponašanje. Mada i neki drugi faktori takođe igraju podjednako bitnu ulogu - kao na primer iskustvo iz detinjstva. Ako ste kao dete leti puno vremena provodili na otvorenom sa drugarima, verovatno volite leto i sada kao odrasli, piše "Very Well Mind".

Komentari (0)
Loading