DNEVNI horoskop za NEDELJU 20. novembar: Ovnovi, danas vam se ne piše DOBRO, Rakovi će pucati od LJUBAVI

Vesti 19.11.2022 20:00 0

Proverite da li če vam zvezde biti naklonjene narednog dana

DNEVNI horoskop za NEDELJU 20. novembar: Ovnovi, danas vam se ne piše DOBRO,  Rakovi će pucati od LJUBAVI

Shutterstock

Ovan 

Danas ste energetski u padu i ne umete da se organizujete. Imate problem da se posvetite svemu što želite. Danas je veoma važno da se odmarate i da budete sami sa sobom.

Bik 

Danas ćete biti opterećeni zbog drugih ljudi posebno kada su u pitanju članovi porodice. Vaš emotivni potencijal je negativno aspektovan jer ne možete da se previše brinete o potrebama drugih. 

Blizanci

Mars aktivira i pojačava sve sto dolazi kao komunikacija i na vama je da budete malo fleksibilniji. Nemojte da se ljutite na sve moguće oko vas što se dešava posebno kada je u pitanju partneski odnos. 

Rak 

Ovo je idealan period da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Ljubavna podrška vam stiže ali ne očekujete da će partner biti toliko posvećen i da će pokazati toliko ljubavi. 

Lav 

Mesec aktivira vaše polje poslovne saradnje i aktivnosti, pa ćete ovaj dan da posvetiti upravo razvoju tih poslovnih planova. Zdravlje je odlično ali ipak povedite računa o načinu spavanja. 

Devica 

Tvrdoglavo odbijate da se dogovorite sa drugima oko raspodele kućnih poslova. Ne želite da budete iskorišćeni od strane porodice. Poslovna situacija je veoma zanimljiva jer imate tokom dana razgovor sa osobom u znaku Lava. 

Vaga 

Danas ste veoma zabrinuti za neke događaje iz prošlosti. Najvažnije je da pustite da se stvari same sređuju posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Mogući problemi sa glavoboljom. 

Škorpija

U narednih nekoliko dana povedite računa o sebi i o svojim željama. Do kraja dana moguće je da će partner da vam se naljuti zbog vaše zatvorenosti. Morate biti spremni na kompromis. 

Strelac 

Nedelja je pravi dan da se okrenete svim stvarima koje ste zapostavili posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Situacija u krugu porodice je stabilnija zahvaljujući vašem iskrenom odnosu.

Jarac 

Mesec aktivira vaše loše i negativne misli pa pokušajte da to korigujete tokom današnjeg dana. Ovo nije period kada treba započinje ti neke nove stvari kada su u pitanju odnosi sa partnerom. 

Vodolija 

Mars pokušava da vam ukaže na moguće probleme u krugu porodice ali vi to ne vidite tako. Naučite da se ponašate zrelo i odgovorno jer mnoge stvari zavise i od vašeg ponašanja. Mogući problemi sa kičmom. 

Ribe

Situacija u kući je veoma nestabilna zahvaljujući vašoj neiskrenosti. Do kraja nedelje bićete veoma pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koju dugo niste videli. Ipak poslušajte sebe. 
 

Komentari (0)
Loading