Dobro pogledajte DANAŠNJI datum: Ovo je poseban dan, ako uradite OVO, stižu vam i SREĆA i pare

Vesti 15.12.2023 15:04 3

Svi numerolozi tvrde da je 12.12. se smatra za najmoćniji dan u godini, otvara se portal broja 12 i ovaj niz brojeva donosi potrebnu energiju za pozitivnu transformaciju, kako sopstvenog bića, tako i odnosa sa drugima

Dobro pogledajte DANAŠNJI datum: Ovo je poseban dan, ako uradite OVO, stižu vam i SREĆA i pare

Printscreen/Instagram

 

03.03. je poslednji datum „ogledala“ u godini. Brojevi koji se ponavljaju uvek nose snažnu energiju i daruju dan posebnim svojstvima. Da biste ovaj datum proveli što produktivnije, trebalo bi da odvojite vreme da pravite planove i sanjate o budućnosti. Pošto je dan obdaren snažnom energijom, vaše misli će brže i tačnije dostići nivoe na kojima se ostvaruju.

U datumu je prisustvo velikog broja trojki odmah upada u oči. Sastanak sa pet dvojki smatra se odličnim jer privlači blagostanje i obilje u život. Svaki broj ima dve strane: pozitivnu i negativnu.

Dva simbolizuju jedinstvo, harmoniju i diplomatiju u svojoj pozitivnoj manifestaciji. Na ovaj dan možete uspešno zaključivati razne sporazume i sporazume, možete ići na pomirenje sa osobom sa kojom se ranije niste mogli pomiriti ili dogovoriti. Dan je dobar za timski rad i rad uopšte, a u ovom periodu bićete posebno produktivni.

Trebalo bi da se čuvate negativnog delovanja dvojke na ovaj dan: dvojnost, tajne, tajnovitost. Pažljivo proverite ugovore i finansijske transakcije. Biće iskušenja da se laže, da se izmiče odgovornosti, da se ogovara. Stoga, vodite računa da ovog dana ne budete negativni u energiji.

 

Takođe, zbir dana i meseca jednak je zbiru godine – ovo je broj 6 sa obe strane. Šest plus je broj harmonije, lepote i komunikacije. U negativnom smislu donosi zavisnost od tuđeg mišljenja, perfekcionizam.

Šest, baš kao i dvojka, nam govori da ćemo ovog dana moći da postignemo razne dogovore, jer nam broj 6 govori o korisnim komunikacijama, sposobnosti da pregovarate sa onima sa kojima vam je potrebno, birajući potrebne reči, ubacite svoju reč tamo gde je potrebno.

Ovaj dan je idealan za sve što je vezano za lepotu i spoljašnje forme. Može se nazvati i Dan žena. Bilo kakve kozmetičke procedure, kupovina lepih stvari, preuređenje u kući – sve što se tiče lepote će ići sa praskom.

I što je najvažnije, broj šest je simbol ljubavi. Simbol ljubavi prema sebi, prema partneru, prema svetu. Uradite nešto važno za sebe danas. Ono što je dugo odlagano, oko čega su hodali, a nikada im nije dozvoljeno. Recite „ne“ onim ljudima i procesima koji vas ne vode ka sreći. Svaka manifestacija samoljublja danas će biti posebno vredna i predstavljaće vam ogroman plus u budućnosti .

Pokažite ljubav prema svetu: nahranite psa lutalicu, donirajte bilo koju količinu skloništu za životinje, odbijte plastičnu kesu na kasi, zatvorite slavinu dok perete zube.

I, naravno, pokažite ljubav svom partneru. Nikada nije suvišno podsetiti nekog vama dragog na svoju ljubav. Danas možete praviti sastanke, priznati svoju ljubav, napraviti poklon, organizovati romantičnu večeru.

Na današnji dan snažna je energija kreativnosti, kao i čistog služenja i pomoći ljudima.

Posedite svoje misli i um tokom ovog dana na pozitivno. Razmišljajte šta vas sve dobro očekuje u bliskoj budućnosti i postavite sebi pitanje – gde vidim sebe zu narednih 4 ili 5 godine?

Vizualizujte svoj želje i Univerzumu pošaljite jasnu poruku – Spremna sam da se menjm na bolje i živim život kakav zaslužujem.

Tokom ovih dana vežbajte optimizam i maštajte i ne zaboravite da se najveća čuda događaju kada ih najmanje očekujemo. 

 

BONUS VIDEO - Ispovest Velke Gelić, majke koja je sinu dala svoj bubreg

 

 

 

 

Komentari (3)
Loading
Veso
12.12.2022 12:29

A šta je sa 22.12.2022

Đura
12.12.2022 15:03

@Veso - Najkraći dan najduža nuć.

Đura
12.12.2022 14:05

Neko prepiso ocene iz dnevnika današnjih ANALITIČARA.........