Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 13.februar: Lavovi, ne donosite važne odluke, Rakovi, bolje vam je da prespavate ovaj dan

Vesti 12.02.2023 16:45 0

Evo šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 13.februar: Lavovi, ne donosite važne odluke, Rakovi, bolje vam je da prespavate ovaj dan

Shutterstock

Ovan 
Ovo je dobar dan da se posvetite svojim emocijama i da konačno donesete odluku za vas. Najbolje da se ne obazirate na mišljenje drugih. Bolovi u leđima. 


Bik
Tokom dana biće te preopterećeni vestima koje treba da stignu iz inostranstva. Najbolje je da se pripremite za bilo koju varijantu što se tiče informacije iz inostranstva. Sve je to deo posla. 


Blizanci
Mars u Blizancima još uvijek vam stvara tenziju ali naučili ste da se nosite sa tim unazad nekoliko meseci. Najvažnije da prepoznate šta je ono što vas najviše koči u svakodnevnim odnosima sa partnerom. 


Rak 
Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Ovna koja ima mnogo toga da vam kažem. Komunikacija sa članovima porodice na zavidnom nivou zahvaljujući vašoj želji da sve dovedete u red. 

 

Lav 

Tvrdoglavu se ponašate i mislite da ste u pravu kada su u pitanju odnosi u kući. Poslovna situacija je veoma zategnuta jer niste na vreme obavili svoje zadatke. Mogući problemi sa pritiskom. 


Devica
U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo i bićete  veoma neraspoloženi zbog tog pritiska. Do kraja dana oslonite se na sebe i na svoju intuiciju što se tiče odnosa sa prijateljima. 


Vaga 
Danas ste veoma negativno raspoloženi zbog loših vesti iz poslovnih krugova. Do kraja dana dobićete objašnjenje od osobe u znaku Ovna zbog nekih vaših pogrešnih odluka.


Škorpija
Danas je najbolje da se posvetiti isključivo onome što vas interesuje i da previše ne stvarate loše vibracije oko sebe. Obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem, posebno imunitet.


Strelac
Mesec aktivira vaše polje porodičnih odnosa i zbog toga se osećate veoma iscrpljeno. Članovi porodice od vas zahtevaju nemoguće stvari posebno kada su u pitanju novac i vaša zarada. 


Jarac
Veoma ste negativno okrenuti prema drugima što i sami osećate kao vašu najveću manu. Poslovna situacija se ipak popravlja zahvaljujući srećnim okolnostima pod kojima radite. 


Vodolija
Do kraja dana imajte na umu da se što započnete morate i da završite. Ljubav može da pobedi ali sam ako joj date prostora. U tom stilu poštujte ljubavni odnos i negujte svoje emocije. 


Ribe 
U ovom periodu je najbolje da se okrenete fizičkim aktivnostima je to zahteva vaše zdravlje. Nemojte biti lenji i kada su u pitanju vaši odnosi sa prijateljima. Zdravlje je stabilno. 
 

Komentari (0)
Loading