Dnevni HOROSKOPA za sredu, 08. mart: Rakovi od OVE stvari vam zavisi BUDUĆNOST, Ribe, čuvajte se naglih odluka!

Vesti 07.03.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOPA za sredu, 08. mart: Rakovi od OVE stvari vam zavisi BUDUĆNOST, Ribe, čuvajte se naglih odluka!

Shutterstock

Ovan 
Savršen dan da se okrenete sebi i da dobro posmatrate ljude oko sebe. Najvažnije je doneti dobru odluku do kraja nedelje. Zdravlje je stabilno ali vodite računa o prehladama grla. 


Bik 
Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Jarca koja ima nešto da vam važnost saopšti. Bićete veoma uzbuđeni zbog određenih stvari koje ćete saznati u vezi partnerskog odnosa. 


Blizanci
Naučite da konačno kažete ne i da zadržite svoj stav i mišljenje. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i nemate strah od suočavanje sa tom osobom. Problemi sa glavoboljom. 


Rak 
Ovo je veoma specifičan dan jer se dešavaju neke bitne promene u vašem životu na koje ne može da utičete. Pokušajte da se koncentrišete na posao i na ono što radite jer od toga vam zavisi budućnost. 


Lav 
Danas je pod jakim utiskom osobe u znaku Ovna i njena poslovna situacija će vas previše okupirati. Nekoliko dana bićete pod budnim okom porodice zbog nekih nepromišljenih izjava. 


Devica 
Čuvajte se naglih odluka posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Bićete do kraja iskreni i to će vam partner veoma dobro oceniti. Vodite računa o trošenju jer možete imati velike iznenadne troškove. 


Vaga 
Situacija unutar kuće zavisi od vas i nemojte donositi prebrze odluke u vezi budućih porodičnih okupljanja. Do kraja dana prepustite se emocijama i uživajte sa partnerom. 


Škorpija
Danas je jedan od uobičajenih dana i nećete ništa novo saznati niti preduzeti. Sačuvajte svoj unutrašnji mir i budite sebi najvažniji posebno kada su u pitanju odnosi sa članovima porodice. 


Strelac
Komunikacija u krugu porodice je veoma zategnuta ali na vama je da donesete ispravne odluke do kraja dana. Osoba u znaku Lava vam šalje veoma zanimljive informacije u vezi vaših poslovnih poduhvata. 


Jarac
Bićete veoma uspešnih u načinu obavljanja posla i to će primetiti osobe oko vas. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Voljena osoba insistira na razgovoru u prošlosti. 


Vodolija
Zategnuta je poslovna situacija zbog loše komunikacije sa osobom u znaku Ovna. Do kraja dana vodite računa o mogućim problemima sa organima za varenje. 


Riba
Čuvajte se naglih odluka i najboljih preokreta u način razmišljanja jer može da vas emotivno košta. Danas je veoma dobar period da konačno pokrenete neke nove poslovni poteze. 

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading