Dnevni horoskoop za PONEDELJAK, 3. april: Jedan znak će osećati velike ZDRAVSTVENE probleme

Vesti 02.04.2023 17:30 0

Evo šta vam zvezde pripremaju za sutra

Dnevni horoskoop za PONEDELJAK, 3. april: Jedan znak će osećati velike ZDRAVSTVENE probleme

Shutterstock

 

Ovan 

Situacija u kući je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje nije baš najbolje. Pokušajte da se vidite onako kako vam savetuju drugi. Tada bi možda shvatili da niste uvek u pravu. 


 Bik
Do kraja dana vodite računa o tome kako komunicirate sa voljenom osobom. Bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa javnošću i ljudima sa kojima poslovno saradjujete. 


Blizanci
U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će izgledati poslovna situacija. Osoba u znaku Raka vam predstavlja poslovnu i novčanu pretnju. Dobro razmislite o vašim budućim koracima. 


Rak 
Tvrdoglavo donosite odluke na svoju štetu. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju u vezi posla i poslovnih rezultata. Sve ide onako kako je potrebno. Ne očekujte previše u vezi ljubavi, partner je previše okrenut sebi. 


Lav 
Do kraja nedelje bićete obavešteni o svakoj situaciji u kojoj je partner imao odredjenih poslovnih problema. Sve vas to previše energetski iscrpljuje. Pad imuniteta.


Devica 

Bićete veoma dobro raspoloženi kada su u pitanju odnosi u kući a najviše na to utiče poboljšanje partnerskog odnosa. Ljubomora može biti problem u vezi posla od strane osobe u znaku Jarca.


Vaga 
Imacete veoma zahtevnu poslovnu ulogu što vam neće biti lako da izvedete. Pokušajte da dobijete pametne savete od starijih kolega i ti vam se najviše isplati. 


Škorpija
Previše ste ljubomorni i posesivni kada su u pitanju odnose sa partnerom. Pokušajte da sve to razrešite bez prevelike drame. Zdravlje je stabilno. 


Strelac 
Do kraja dana stižu vam povoljne vesti u vezi zdravstvene situacije. Čuvajte se naglih preokreta na planu posla jer je moguće da ćete imati neobična iskustva sa osobom u znaku Ovna. 


Jarac
U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će izgledati poslovna situacija. Nemojte se previše nadati i poveravati drugima. Najbolje je da sve sačuvate za sebe. 


Vodolija 
Sve je relativno u vašem životu. Čuvajte se duplih prijatelja odnosno dvostrukih opcija u vezi posla. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška u svemu. Glavobolja. 


Ribe 
Do kraja ovog meseca " plaćate " svoje greške iz prošlosti. Ovo se posebno odnosi na poslovnu stranu tako da nećete moći mnogo toga da resavate samostalno. 
 

Komentari (0)
Loading