Dnevni HOROSKOP za subotu 22. APRIL: Lavovi, ljubavna situacija je ZATEGNUTA, Device planiraju neodložan razgovor

Vesti 21.04.2023 19:30 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene danas

Dnevni HOROSKOP za subotu 22. APRIL: Lavovi, ljubavna situacija je ZATEGNUTA,  Device planiraju neodložan razgovor

unsplash.com

Ovan 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi sve sto se tice zdravlje i onoga kako živite. Nemojte druge kriviti jer niko ne poznaje vas bolje nego sto vi poznajete sebe. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog partnerove poslovne zauzetosti. 

Bik 

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da budete što jednostavniji i konkretniji u davanju saglasnosti i informisanja drugih. Vaša kombinacija je veoma nestabilna zahvaljujući partnerovoj želji da se udalji od vas. 

Blizanci

Pokušajte da se posvetite svemu onome što volite i što vam prija. Naredne dane iskoristite da vama bude dobro i da sve što radite vam maksimalno prija. To je svrha života i vi to najbolje znate. 

Rak 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Imaćete nekoliko razgovora telefonom u vezi novih okolnosti a na vama je da donesete pozitivne odluke. 

Lav 

Danas ćete dominirati nad ljudima i bićete usmereni na sve strane. To je vaše prirodno stanje, da dominirate i da vam bude lepo, prijatno u svojoj koži. Ljubavna situacija je veoma zategnuta zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. 

Devica 

Vodite računa o mogućim emotivnim odnosima koji mogu da " pucaju " zbog loših reči i nemogućnosti da vas druga strana razume na pravi način. Sačekajte da prodje nekoliko dana pa da otvoreno razgovarate sa voljenom osobom. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Jarca koja vam se već neko vreme udvara. Nemojte dozvoliti da se osećate loše zbog toga. Sve je to za ljude. 

Škorpija

U ovom trenutku najvažnije je da se cujete sa ljudima sa kojima se odavno niste čuli i da obnovite kontakte sa partnerom. On vam zamera sto niste imali dovoljno vremena za njega. Zdravlje je odlično.

Strelac

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više od onoga što je sa vase strane postavljeno kao problem. Partnerski odnos je na velikoj prekretnici zahvaljujući vašoj potrebi da se raspravljate. 

Jarac 

Bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom jer je to baš potrebno. Ono što ste spremni da uradite za partnera to je ono sto vas krasi kao ličnost. 

Vodolija 

Sve sto se desava u narednom periodu mnogo više zavisi od vas i vaše životne energije. Bićete veoma aktivni po pitanju odnosa sa članovima porodice jer je potrebno da se rasčiste odredjene stvari. 

Ribe 

Sačuvajte unutrašnji mir posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Nemojte se nervirati za stvari koje se ne odnose na vas i vašu budućnost. Do kraja meseca povoljne vesti iz inostranstva..
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading