Dnevni HOROSKOP za PETAK 28. april: Bikovi, obratite pažnju na zdravlje, Škorpije donose važne odluke!

Vesti 27.04.2023 20:17 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene sutra.

Dnevni HOROSKOP za PETAK 28. april: Bikovi, obratite pažnju na zdravlje, Škorpije donose važne odluke!

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete veoma aktivni i to je bitno zbog vaše poslovne strane. Ljubavne vesti su povoljne i pozitivno utiču na vas i Vase raspoloženje. Glavobolja. 

Bik 

Do kraja dana vodite računa o ishrani i mogućim problemima sa stomakom. To vas moze itekako ometati tokom dana pa bićete veoma nervozni zbog toga. Ljubavna situacija je veoma nestabilna. Čuvajte se naglih odluka. 

Blizanci

U ovom trenutku najvažnije je da sredite sve što ima veze sa inostranstvom i uopšte saradnja sa ljudima iz inostranstva. Poslovna situacija ne moze da se reši bez svega toga. Komunikacija sa voljenom osobom je veoma napeta zbog vaše ljubomore. 

Rak 

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Raka jer ćete morati da završavate mnogo toga po pitanju posla. Ljubavna priča vam je veoma lepo krenula ovih dana ali danas ste veoma iscrpljeni da se bavite tim delom života. 

Lav 

U ovom danu se pokreću nekoliko bitnih stavki koje nećete moći da spojite i odradite u jednom dahu. Bićete veoma aktivni na sve strane i to vas može mentalno mnogo pritiskati. Čuvajte se duplih standarda u oblasti posla. 

Devica 

Ovo je jedan od onih dana kada nemate mnogo toga da uradite ili kažete. Imate dovoljno vremena da se posvetite sebi i svojim planovima iz prošlosti. Merkur aktivira komunikaciju sa samim sobom. 

Vaga

Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja Marsa na vaše polje ljubavi i ljubavnih odluka. U narednim danima budite spremni na saradnju sa ljudima sa kojima odavno niste saradjivali. 

Škorpija

Tvrdoglavo donosite odluke na svoju štetu iako ste svega svesni. Pokušajte da se okrenete oko sebe i da donesete bolje odluke o sebi i svojoj poslovnoj saradnji sa inostranstvom. Problem sa stomakom. 

Strelac 

Do kraja ove nedelje nećete moći mnogo toga da uradite za sebe i za sve ljude oko vas. Preterivanju ste skloni kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer želite da date mnogo više nego što je potrebno. Spavajte više. 

Jarac

Do kraja dana vodite računa o tome kako ćete se postaviti prema drugim ljudima. Nije toliko važno koliko ste uspešni u krugu porodice bitnije kakav ste utisak ostavili u širem smislu. Nije sve onako kako izgleda.

Vodolija 

Danas će biti veoma neobičan dan jer ćete morati da donesete neke malo drugačije odluke nego inače. Posebno se ovo odnosi na poslovne aspekte koji su veoma neodređeni i nestabilni. 

Ribe 

I narednom periodu mnogo toga se može promeniti u vašem životu samo ako vi budete hteli. Na vama je da donesete bitne odluke u vezi ljubavi i svega onoga sto ste pricali sa partnerom. 

 

Komentari (0)
Loading