Dnevni HOROSKOP za subotu 20. MAJ: Bikovi, povedite računa o NOVCU, Vodolije rešavaju probleme u LJUBAVI

Vesti 19.05.2023 20:30 0

Proverite da li će vm zvezde biti naklonjene sutra

Dnevni HOROSKOP za subotu 20. MAJ: Bikovi, povedite računa o NOVCU, Vodolije rešavaju probleme u LJUBAVI

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svadje sa partnerom. Mars se negativno odražava na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Budite u skladu sa sobom. 

Bik 

Tokom dana bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa partnerom i porodicom. Moguće je da ćete imati puno problema i sa novcem. Povedite računa o tome kako se ponašate sa troškovima. 

Blizanci

Komunikacija sa voljenom osobom je veoma napeta zbog vašeg mišljenja. Ne podnosite da se partner ponaša kako se ponaša već neko vreme. Morate da se izborite za sebe i svoje želje. 

Rak 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će izgledati poslovna situacija. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnih odnosa. Pokušajte da se dobro organizujete. Problem sa stomakom. 

Lav 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi u porodici. Nerviraju vas odnosi puno laži i ogovaranja. Ne dajte prostora nebitnim informacijama jer to može negativno da se odrazi na Vase unutrašnje stanje. 

Devica 

Čuvajte se duplih standarda u oblasti posla i poslovnih ambicija. Nikada ne dozvolite da vas drugi zloupotrebljavaju posebno zbog vaše empatije. Problem sa pritiskom zbog ranijih stresova. 

Vaga

Danas se bavite zdravljem i stvarima koji se odnose na vaš unutrašnji mir. Odavno se niste posvetili sebi i svojim željama i potrebama. Ovo je pravi trenutak za takve stvari. Posebno u tome vas podržava osoba u znaku Device. 

Škorpija

Tvrdoglavo donosite odluke iako za to nije vreme. Pogledajte stvari koje iz druge perspektive i shvatićete koliko je potrebno da proverite svoje misli. Nije sve onako kako izgleda posebno u vezi odnosa sa bliskim ljudima. 

Strelac 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Device. Pokušajte da se distancirate od ljudi koji vam ne prijaju. Ovo se posebno odnosi na trenutke koje je potrebno da provedete sa sobom i da se relaksirate. 

Jarac 

Do kraja dana vodite računa o mogućim ucenama od strane osoba koje vas i ne vole. Nemojte biti previse posveceni drugima, danas je važno da posmatrate sebe i sopstvene reakcije. Zdravlje je odlično. 

Vodolija

Emotivno ste veoma aktivni i to se odnosi na vaš životni stil. Volite da se bavite svojim emocijama i moguće je da ćete tokom dana imate zanimljiv razgovor sa partnerom. Glavobolja. 

Ribe 

Danas je veoma napeta situacija u kući jer neke stvari se već dugo zaobilaze. Do kraja dana vodite računa o tome kako se ponašate jer vam voljena osoba može mnogo toga zameriti. 
 

Komentari (0)
Loading