Ne šalite se sa njima: Ovi horoskopski znakovi nemaju razvijen smisao za humor

Slobodanka Ćorić Vesti 14.06.2023 11:00 0

Njihov ozbiljan stav često ih sprečava u tome da shvate nijanse ironije ili sarkazma

Ne šalite se sa njima: Ovi horoskopski znakovi nemaju razvijen smisao za humor

Pixabay

Vi ste se našalili, a vaš prijatelj vas je sa ozbiljnim izrazom lica pogledao, a onda izneo detaljnu analizu. Shvatate da je đavo odneo šalu, ali i da sa pojedinim ljudima može samo ozbiljno.

Verovatno je reč o nekome ko se rodio u nekom od sledećih horoskopskih znakova jer pripadnici ovih znakova Zodijaka pate od ozbiljnog nedostatka smisla za humor.

Bik

Oni su temeljni i čvrsto ukorenjeni u stvarnosti. Njihov ozbiljan stav često ih sprečava u tome da shvate nijanse ironije ili sarkazma. Humor? Za njih je to nepoznat koncept. To je posebno istinito kada se šale zbijaju na njihov račun.

Devica

Poznate su po tome što su orijentisane prema detaljima. One često sve shvataju vrlo ozbiljno, uključujući šale koje bi većina ljudi shvatila olako. Devica će, umesto da se nasmeje vašoj šali, verovatno provesti nekoliko minuta analizirajući njenu logiku. Našalite li se na račun Device, očekujte filozofsku raspravu.

Škorpion

Škorpioni su uglavnom vrlo ozbiljni, pa humor jednostavno nije deo njihove dnevne rutine. Ukoliko ste u društvu Škorpiona, bolje je da se držate tema kao što su politika ili religija umesto što pokušavate da se šalite.

Jarac

Jarčevima, kao vrlo praktičnim i odgovornim osobama, humor često izmiče. Posao i odgovornosti su njihova glavna briga i tu prosto nema mesta za šale u njihovom hiperfokusiranom umu. Dok se vi smejete nekim šalama, on će razmišljati o tome kako bolje organizovati svoj radni prostor.

Komentari (0)
Loading