Ceca danas puni 50 godina: Pogledali smo njen godišnji horoskop, na proleće 2024. joj se život menja iz korena

Vesti 14.06.2023 12:43 0

Naša najveća zvezda u muzičkom svetu, Ceca Ražnatović danas slavi svoj jubilarni 50. rodjendan i u astrološkim smislu ova godina za nju će biti veoma uspešna kada su u pitanju njeni poslovni planovi.

Ceca Ražnatović

Alo/Dejan Milićević

Svetlana Ceca Ražnatović danas puni 50. godina. 

U godišnjem horoskopu Mesec simbolizuje promene i pokazuje nam gde usmeravamo svoju svakodnevnu energiju. U Cecinom godišnjem horoskopu Mesec se nalazi u znaku Bika, što daje stabilnost i sigurnost u narednih godinu dana. 

Stabilnost će se najviše pokazati kroz njene poslovne aktivnosti a moguće je da će se baviti i nekim drugim delatnostima gde će pokrenuti svoju ambioznost još više. 

Od kada je Pluton tranzitno ušao u znak Vodolije u martu ove godine Ceca sa Suncem u znaku Blizanaca, osetila je neki vid preokreta i ogromnu potrebu da transformiše svoj dosadašnji način života.

U godišnjem horoskopu Pluton se nalazi u znaku Jarca i ukazuje na ogromne transformacije u njenom životu posebno kada je u pitanju aspekt posla i poslovnih aktivnosti. 

Venera i Mars u znaku Lavu donosi joj mogućnost nove ljubavi koja može da joj preokrene život i to na proleće 2024. To može biti neko ko se prvi put pojavljuje u njenom životu i ko nema veze sa javnim životom, ko živi i radi u inostranstvu. To može da se pokrene u nešto ozbiljnije krajem maja sledeće godine.

Jupiter u znaku Bika aktivira njeno polje inostranstva i putovanja što govori o mogućim aspektima saradnje sa inostranstvom i moguća i finansijska ulaganja u tom smeru. 

Komentari (0)
Loading