Dnevni horoskop za četvrtak, 15. jun: Jarčeve čeka teška svađa sa partnerom, Blizancima stižu sjajne vesti

Nena Janković Vesti 14.06.2023 22:21 0

Evo šta čeka sve horoskopske znake, a svi treba da vode računa o tome da im jezik ne bude brži od pameti

par

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Pokušajte da se posvetite malo vise zdravlju jer su mogući problemi sa spavanjem zbog stresnih situacija.

Bik 

Danas je dan kada možete da se budete veoma zadovoljni sobom ali možete biti i previše opterećeni situacijama koje se dešavaju bez vašeg uticaja. Sve što se tiče posla i poslovnih aktivnosti je na vama, vi odlučujete. 

Blizanci

Merkur aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da završite sve što ste započeli. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je veliki prijatelj. Zdravlje je odlično. 

Rak 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom svih poslovnih obaveza i to utiče negativno na vaše zdravlje. Pokušajte da se okrenete sadašnjem trenutku i da budete u skladu sa sobom i svojim željama. Vi ste sebi najbitniji. 

Lav 

Poslovna podrška stiže od osobe koja vam je velika podrška i pomoć. To vam puno znači i stvara osećaj stabilnost i sigurnost. Do kraja dana bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim planovima za odmor. 

Devica 

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Pokušajte da se povučete narednih nekoliko dana i da sagledate stvari koje vas mnogo opterećuju. 

Vaga 

U narednom periodu ljubavna situacija je stabilna i to vas veoma smiruje i pozitivno deluje na vaše zdravlje. Sve je do vas i vašeg shvatanja, ništa se ne menja preko noći. Poslovno ste veoma stabilni zahvaljujući dobrim odnosima sa saradnicima. 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada je reč o poslovanju i poslovnim aktivnostima. Ne možete da se naviknete na odredjene stvari u vezi ljubavi i nemate dovoljno razumevanja za partnerski odnos. 

Strelac 

U narednim danima od vas se očekuje mnogo više kada je u pitanju posao pa se potrudite da budete dostupni saradnicima. Ljubavna situacija je stabilna i sve zavisi na dalje od vašeg ponašanja prema partneru. 

Jarac

Danas ćete biti veoma nervozni i napeti zbog određenih rečenica koje vama upućuje partner. Probajte da na to gledate kao iskušenje i da ne ulazite u sukobe koji ne rešavaju ništa. 

Vodolija 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam daje dobre savete za sve. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju ljubavni problemi. Nije sve onako kako vi to vidite. 

Ribe

Pokušajte da se posvetite svemu onome što ste planirali nekoliko meseci u vezi posla. Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući vašoj potrebi da pomognete svojim dragim osobama. 

Komentari (0)
Loading