Dnevni horoskop za ponedeljak, 19. jun: Dva znaka mogu da prespavaju ovaj užasni dan

Vesti 18.06.2023 21:30 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

shutterstock

Shutterstock

 

Ovan 

Ovaj dan počinje veoma komplikovano zbog vaše potrebe da se posvetite sebi i svojim planovima. Partner vam zamera što ste previše otvoreni za druge a ne za vaš partnerski odnos i budućnost. 


Bik 
Uticaj Marsa u vašem polje poslovne komunikacije stvara osećaj stalne konfuzije. Vi ste po prirodi veoma mirna osoba ali ne volite teške energije i teme. Pokušajte da se distancirate od svega što vas ne interesuje. 


Blizanci
Vaša ljubavna situacija je veoma zategnuta zbog vaše potrebe da budete uvek dominantni. Ovo se posebno na vaše pitanje budućih planova. Nije sve onako kako izgleda. Čuvajte se naglih odluka u vezi posla. 


Rak 
Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. To će biti veoma bitno da razrešite tokom dana jer možete da imate probleme i narednih nekoliko dana. Zdravlje je odlično jer ste popravili spavanje. 


Lav 
U narednom periodu bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Nemojte dozvoliti da se drugi okrenu protiv vas zbog vašeg odnosa prema sebi. Ipak ste vi deo društva i volite društvo. 


Devica 
Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i sa porodicom. Pokušajte da određene stvari odložite kada su u pitanju poslovi jer na taj način pomažete sami sebi ili donosite dobre odluke u narednom periodu. 


Vaga 
Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Lava koja vam je velika poslovna inspiracija i može mnogo toga poslovno da vam pomogne.  Ljubavna strana je veoma u skladu što vama čini veliku sreću. 


Škorpija
Situacija u krugu porodice se stabilizuje jer određene stvari koje ste već saopštili dobijaju drugačiju konotaciju. Kada su u pitanju odnosi u ljubavi stanje je nepromenjeno zahvaljujući vašoj smirenosti. 


Strelac 
Venera aktivira vaše polje ljubavnih odnosa pa je moguće da će doći do zanimljivih susreta i udvaranja.. Poslovno ste stabilni zahvaljujući vašoj potrebi da sve bude onako kako ste zamislili. Zdravlje je odlično.

 
Jarac 
U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više upravo zbog pozitivnih aspekata vaše karijere. Vi ste prirodno okrenuti poslu i obavezama tako da vam neće pasti teško sve što se tiče posla i podrške koju morate dati osobi u znaku Vodolije. 


Vodolija
U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom osobe koja već neko vreme u vašem životu posebno kada su u pitanju emocije. Pokušajte da se koncentrišete na razgovor sa tom osobom i da razumete prave namere njenih komplimenata. 


Ribe 
U ovom periodu Venera aktivira vaše polje seksualnosti i intime pa se očekuje da ćete biti mnogo više zainteresovani za tu stranu vašeg života. Čuvajte se naglih emotivnih odluka kada su u pitanju odnosi sa članovima porodice. 
 

Komentari (0)
Loading