Dnevni horoskop za nedelju, 25. jun: Bikovima je loša komunikacija sa partnerom, Strelčevima sledi izazovi na poslu

Vesti 24.06.2023 22:20 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Ljubavni par

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je poslovna prepreka već neko vreme. Pokušajte da se dobro organizujete kad su u pitanju ljubavni odnosi jer se već neko vreme u lošim odnosima. 

Bik 

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da uvek budete u centru pažnje. Vi ćete biti veoma oprezni zbog mogućih problema sa poslom jer vaše loše raspoloženje utiče i na posao. 

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima. Ovo se posebno odnosi na poslovne aktivnosti koje ste imali ranije sa osobom u znaku Vodolije. Budite spremni na kompromis sa partnerom. 

Rak

Tokom dana najbolje je da budete do kraja otvoreni i iskreni naročito kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Nemojte odustajati od toga da odredjene stvari rešavate onako kako je potrebno. Problemi sa spavanjem. 

Lav 

U narednih nekoliko dana pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice zbog potrebe da vam nameću svoju volju. Ovo je veoma nejasan period koliko vama toliko i svima oko vas. Nikada se ne zna šta može biti problem. 

Devica 

Bićete veoma pozitivno raspoloženi i misli će vam se razbistriti u vezi ljubavne situacije. Saznaćete neke nove stvari koje su veoma emotivno duboke i to će vam biti inicijalna tačka da  odredjene odluke preokrenete u svoju korist. 

Vaga 

Teško podnosite loše raspoloženje voljene osobe i to vas čini veoma depresivnim. Nemate želje i potrebe da se angažujete oko svojih poslovnih aspekata koji su vam veoma bitni. Ljubav je velika prekretnica u narednih nekoliko dana. 

Škorpija

Vrlo loše spavate unazad nekoliko dana i to vas čini veoma nervoznim i napetim. Pokušajte da se posvetite svemu onome što vas odmara i opušta posebnim u vezi posla i poslovnih aktivnosti. 

Strelac 

U narednom periodu od vas zavisi kako će se završiti poslovna saradnja sa inostranstvom. Bićete dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Ljubavna situacija je stabilna. 

Jarac 

Vaše ambicije su velike i donose vam velike poslovne mogućnosti. Najvažnije je da se okrenete sadašnjem trenutku i da pokrene svoje emocije u pravom smeru. Važno je želeti i dati sve od sebe. 

Vodolija 

U ovom periodu je jako važno za vas i vašeg partnera da budete složni i otvoreni jedno prema drugom. Potrudite se da budete što više uključujučeni u ono što vam se dešava poslovno i materijalno. 

Ribe

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja vam je velika poslovna podrška. Uz tu osobu možete mnogo toga da ostvarite posebno u vezi novih poslovnih obaveza. Čuvajte stomak od prehlade. 

Komentari (0)
Loading