Dnevni horoskop za utorak, 04. jul: Vodolije, čuvajte se, danas Mesec negativno utiče na vas!

Vesti 03.07.2023 22:00 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Dnevni horoskop za utorak, 04. jul: Vodolije, čuvajte se, danas Mesec negativno utiče na vas!

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem problematike u ljubavi. Morate naučiti da se kontrolišete i da svoje emocije izražavate mnogo otvorenije i iskrenije. Zdravlje je znatno bolje. 

Bik 

Do kraja nedelje bićete pod velikim stresom zbog poslovnih ambicija. Najbolje bi bilo da se okrenete sebi i svojim planovima posebno kada su u pitanju planovi sa partnerom. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete veoma loše raspoloženi zbog loših poslovnih rezultata. Do kraja dana nemojte pokretati razgovore u krugu porodice jer se to negativno vraća isključivo vama ili kome više.

Rak 

U narednih nekoliko dana bićete pod velikim uticajem poslovnih planova posebno kada je u pitanju plan sa osobom u znaku Lava.  Pokušajte da se koncentrišete na ono što radite jer vam je ovaj period veoma značajan zbog toga. 

Lav

Danas obratite više pažnje na ono što izgovarate jer je moguće da ćete izgovoriti neke neplanirane reci. Ovo može da vam stvori veoma neprijatne situacije u krugu porodice i kada je u pitanju partnerski odnos. 

Devica

U ovom periodu veoma ste loše raspoloženi zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u najbolji mogući red. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška, ali nemojte zloupotrebiti njenu dobrotu. Glavobolja. 

Vaga 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više i zbog toga ste veoma napeti. Radi se o poslovnoj situaciji koju ne možete da izbegnete i moguć je napredak u poslovnom smislu. Slušajte sebe i svoje srce. 

Škorpija

Bićete delo jednog sukoba i pokušajte da se iz toga izvučete što lakše možete. Do kraja nedelje mogući su poslovni sastanci koji će vas veoma ispuniti koji vam donose značajne rezultate. Problemi sa spavanjem.

Strelac

Osoba u znaku Vodolije vam je velika poslovna inspiracija i moćićete da izvučete za sebe mnogo bolju poslovnu priču. Bazirajte se na svoje sposobnosti posebno kada je u pitanju moć organizacije. 

Jarac 

Danas ćete biti veoma neraspoloženi zbog situacije u krugu porodice. Već neko vreme članovi porodice vas okupiraju svojim problemima i to negativno utiče na vas i vaše poslovne planove. Ljubavna situacija je stabilna. 

Vodolija

Danas ste veoma loše raspoloženi zbog negativnog uticaja Meseca jer pokušavate da svoje emocije kontrolišete. Vaša priroda je veoma nemirna i vaše emocije utiču negativno na vas. Čuvajte se emotivnih odluka do kraja dana. 

Ribe 

U ovom periodu ste veoma emotivno ranjivi što i nije neka novost za vas. Čuvajte se emotivnih reakcija koje mogu biti i previše dramatične što negativno može da utiče na vaš odnos sa partnerom. Zdravlje je pod uticajem Marsa i potrebe da se energetski popravite. 

Komentari (0)
Loading