Ova četiri horoskopska znaka se uvek zaljubljuju u pogrešne: Ignorišu "crvene zastavice", pa završe slomljenog srca

Olja Jelić Vesti 04.07.2023 12:56 0

Od svih znakova, četiri se uvek zaljubljuju u pogrešne osobe.

Svađa

Shutterstock

Nema ničeg lošeg ako ste zaljubljive prirode, osim ako svaki put birate pogrešne osobe. No, tu je možda malo kriva i astrologija. Kako tvrde stručnjaci iz ove oblasti, četiri znaka su posebno sklona biranju pogrešnih, i ignorisanju "crvenih zastavica".

Lav

Lavovi su veliki entuzijasti i vole da budu u centru pažnje. No njihova strast za životom i ljubav prema dramatičnosti mogu ih navesti da se zaljubljuju u ljude koji ne mogu zadovoljiti njihove stvarne emocionalne potrebe. Lavovi se često nalaze u vezi s ljudima koji im ljubav uzvraćaju površno, ali to nije ono što očekuju i što im je potrebn

Vodolija

Oni su su poznati po svojoj nekonvencionalnosti i želji za nezavisnošću. Ova kombinacija može rezultirati time da se često zaljubljuju u ljude koji nisu spremni na trajnu vezu. Takođe, njihova privlačnost prema "neobičnim" ljudima može ih navesti da zanemare crvene zastavice.

Ribе

Ribe su prirodni sanjari i romantičari, a njihova sposobnost da vide najbolje u ljudima može dovesti do toga da se zaljubljuju u ljude koji ne zaslužuju njihovu ljubav. Njihova tendencija da idealizuju druge može rezultirati tome da se zaljube u potencijal umesto u stvarnost.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emotivnosti i dubokoj osetljivosti, što ih često vodi prema ljudima koji ne cene njihovu nežnu narav. Takođe, Rakovi imaju jaku potrebu da brinu o drugima, što može dovesti do toga da se zaljube u ljude koje treba "popraviti" umesto u one koji su spremni na zdravu vezu.

 

Komentari (0)
Loading