Dnevni horoskop za petak, 7. jul: Rakovima sledi poboljšanje novčane situacije, Škorpijama napeta ljubavna situacija

Vesti 06.07.2023 20:47 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja nedelje ste pod utiskom osobe koja vam je poslovno pomogla unazad nekoliko dana. Ovo je završen period da se zbog te osobe poslovnog popravite i da sebi budete " veliki vetar u leđa ". Problemi sa kičmom. 

Bik 

Do kraja dana bićete pod velikom dilemom da li je u redu ono što partner radi ili ne. Nemojte se previše razmišljati kada su u pitanju razgovori sa partnerom jer je to jedino što možemo u slučaju da vam pomogne i da popravi odnos. 

Blizanci

Komunikacije u krugu porodice je stabilizovana zahvaljujući vašem angažovanju. Poslovna situacija se znatno popravlja jer ste uspeli da pokrenete sve ono što je bilo veoma negativno. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Aspekti Venere u znaku Lava aktiviraju vaše polje zarade i ovo je idealan trenutak da se posvetite svemu tome. Nemojte sebe stavljati u drugi plan kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer zaslužujete mnogo više. 

Lav 

Mesec aktivira vaše polje poslovnih putovanja i moguće je da ćete o tome razmišljati do kraja dana.  si
Situacija u krugu porodice se znatno pogoršava jer nemate snage da pregovarate i da ubeđujete druge u neke stvari. 

Devica 

U narednom periodu od vas se očekuje da date maksimum svojih sposobnosti posebno kada su u pitanju poslovni aspekti. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada shvatite da je potrebno za sreću dvoje. 

Vaga 

Do kraja dana poslušajte savet osobe u znaku Lava koja vam želi sve najbolje. Partnerski odnos ulazi u veoma kritičan momenat zato što partner želi da dominira po svaku cenu. Čuvajte se iznenadnih odluka. 

Škorpija

Ovo je veoma specifičan period zato što vas ljubavna situacija  izuzetno emotivno pogađa i ne znate u kom pravcu će određene stvari da se razvijaju. Imajte prema sebi više poštovanja i naučite da izgovorena reč može itekako da bude " mač sa dve oštrice ". 

Strelac

Vaša sloboda nema cenu i to je ono na čemu uvek gradite odnose sa drugim ljudima. Kada su u pitanju emotivni odnosi, danas ćete biti totalno povučeni i nećete davati nikakav prostor emotivnim aspektima. Zdravlje je pod uticajem lošeg spavanja. 

Jarac 

Vaše ambicije su jako velike i to ne odgovara ljudima sa kojima poslovno saradjujte. Potrudite se da kroz razgovor dovedete sebe u bolju poslovnu poziciju naročito sa osobom u znaku Ovna. Glavobolja. 

Vodolija

Vasa potreba da budete u centru pažnje i da dominirate danas nailazi na podršku. Ovo prihvatite i shvatite kao veoma dobar znak kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer je partner taj koji će uživati u vašoj dominaciji. 

Ribe 

Tokom dana bićete u naletima besni i ljuti na partnera ali na ljude sa kojima ste poslovno okruženi.  Niko neće razumeti vašu potrebu da budete u skladu i u miru sa sobom. Naučite da poštujete sebe mnogo bolje. 


 

Komentari (0)
Loading