Pred vama je nedelja iz snova: Tri znaka Zodijaka doživeće veliku sreću i ljubav

Slobodanka Ćorić Vesti 10.07.2023 14:08 0

Za ove horoskopske znake od 10. do 16. jula 2023. godine biće period preporoda

Pred vama je nedelja iz snova: Tri znaka Zodijaka doživeće veliku sreću i ljubav

Pexels

 I pored nekih prepreka potrebno je da otvorimo svoja srca i prihvatimo pouke koje nam ova nedelja nudi.

Blizanci

Želite da preuzmete inicijativu ove nedelje, Blizanci, dok vas planete pomeraju ka stanju unutrašnjeg mira, tako da ćete moći da izrazite nekoliko stvari koje su vam bile na umu. Ova nedelja vas priprema da svom partneru kažete nešto što već dugo želite da podelite sa njim. Možda ćete svog partnera iznenaditi poklonom koji on već dugo želi. Od 10. do 16. jula zvezde vam daju priliku da shvatite da je za svaki tango potrebno dvoje, pa ćete se više truditi da u svoj „ples” unesete romantiku i lagane ljubavne korake.

Rak

Početak nedelje će vam se činiti opterećujućim. Čak i vaš partner oseća težinu Plutona koji nas izaziva cele ove nedelje. Primetićete da postoji određena doza neraspoloženja, ali važno je da znate da upravo sada treba da iskoristite svoj prirodni šarm i zavodljivu slatku reč da opustite partnera i svoju vezu. Jednostavnost je najbolji put do sreće i treba izbegavati tumačenje i reagovanje. Čak i ako uđete u sukob, zapamtite da su stvari retko tako strašne kako nam se u nekom trenutku čine. Opustite se i ne uzimajte k srcu sve što se dešava oko vas.

Lav

Sezona vašeg znaka počinje i zaista se osećate kao lav! I to je odlično, ali je druga stvar kako se vaš partner oseća. Može se desiti da nedelja počne burno sa nesuglasicama i sukobima, ali i naglo promeni tok i promenom stava oboje postignete ljubavni sklad. Ako nešto uradite dobro, to je da lako nasmejete svog partnera, kao i vas. Smeh je vrhunski lek za oboje i uvek leči sve što može da povredi vaše srce. Sunčev sekstil Uran vam daje do znanja da ste, bez obzira na to oko čega se svađate, odlučili da svoje vreme provedete sa najboljom osobom u ovom trenutku.

Komentari (0)
Loading