Dnevni horoskop za subotu, 15. jul: Lavovi rešavaju važno životno pitanje, Rakovi bolje da ne izlaze iz kuće

Nena Janković Vesti 14.07.2023 19:44 0

Evo šta sutra čeka sve znake Zodijaka

film

Printscreen/Devil wears Prada movie

Ovan 

Od vas zavisi kako će se stvari odvijati u krugu porodice. Na kraju dana shvatićete da je bilo bolje da ste ćutali nego što ste neke stvari rekli partneru. Problemi sa zubima. 

 

Bik 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se stvari odvijati u krugu poslovnih saradnika. Jedna osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i najbolje je da to preokrene tu u svoju korist.

 

Blizanci

Danas ste preopterećeni emocijama i tražite od partnera više što može da vam pruži i da vas razume. Što se tiče vašeg odnosa vi ste predominantni i to se loše odražava na vašu budućnost. 

 

Rak 

Mars negativno aspektuje vaše polje ličnih potreba i to se negativno odražava na vas i vaše raspoloženje. Probajte da se što bolje organizujete što se tiče poslovne saradnje sa inostrantvom. 

 

Lav 

Danas je dan za odmor i posvetite se tome koliko možete. Osoba u znaku Ovna vam je velika prijateljska podrška i naučite da to koristite što bolje umete kako biste rešili važno životno pitanje. Posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. 

 

Devica 

Tvrdoglavo branite neke svoje stavove koje uopšte nisu validni. Osoba u znaku Jarca vas već neko vreme upozorava na određeno loše ponašanje koje nije u skladu sa onim kako se vi ponašate u vezi posla. 

 

Vaga 

Danas ste previše okrenuti onome što ste propustili posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Potrebno je da naučite da pravite balans između onoga što želite i ono što vam se dešava. Najvažnije je da čuvate svoj mir. 

 

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom osobe u znaku Ovna. To je osoba koja već neko vreme pokušava da vam ukaže na vaše negativne osobine u vezi poslovnog projekta. Bitno je da saslušate. 

 

Strelac 

Čuvajte se ljubomore vašeg partnera posebna ako imate partnera u znaku Device. Njegovo tvrdoglavo ponašanje može da doprinese da se osećate veoma loše i neprijatno pred drugim ljudima. 

 

Jarac 

Ovo je savršen trenutak da prekinete sve odnose sa ljudima sa kojima već neko vreme se prosto " mučite " da komunicirate. Pokušajte da to razumete kao bitan sudbinski trenutak u vašem životu. 

 

Vodolija 

Najvažnije da budete u skladu sa sobom i sa svojim željama. Situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da sve stvari kažete u lice i da ne trpite ništa unutar sebe. 

 

Ribe 

Ovo je za vas savršen trenutak i najbolje je da ga posvetite sebi i svojim potrebama. Potrudite se da određene osobe skloniti svog života posebna kada su u pitanju takozvani prijateljski odnosi. 

Komentari (0)
Loading