Dnevni horoskop za nedelju, 16. jul: Lavovima slede poslovni preokreti, Vodolije da paze kome šta pričaju

Vesti 15.07.2023 19:45 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas ćete biti pod jakim uticajem svojih prijatelja posebno osobe u znaku Lava koja dominira u vašem životu. Koliko god da niste u pravu, gledajte da partnerski odnos funkcioniše u narednih nekoliko dana mnogo bolje. 

Bik 

Bićete veoma ljuti na partnera i na njegovo ponašanje. Uticaj Marsa je veoma negativan i pokušajte da ne donosite nagle odluke u ovom periodu. Vodite računa o mogućim problemima sa zdravljem posebno kada je u pitanju vaše kičma. 

Blizanci 

Mars u Lavu aktivira vaše polje poslovne saradnje i u narednim danima ćete imati jako bitne poslovne sastanke. Što se tiče emocija bićete veoma nezadovoljni svojim emotivnim životom i napraviće te neke važne odluke.

Rak 

Do kraja dana vodite računa o tome da li i koliko se razlikujete od drugih jer ste skloni predrasudama. U narednom periodu bićete veoma zahvalni partneru zbog njegovog ponašanja. 

Lav 

Današnji dan je pre svega psihološki veoma bitan jer ćete davati bitne savete drugim ljudima. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim emotivnim odnosima koji su pomalo narušeni. Problem sa stomakom. 

Devica 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijama u odnosu na članove porodice. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

U ovom periodu može da se pokrene nešto novo po pitanju posla i poslovnih aktivnosti koje ste imali ranije. Ne donosite nagle promene i odluke u vezi porodice. Nije sve onako kako izgleda. 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Nemojte da se okrecete protiv sebe i svojih shvatanja, ipan sve je mnogo drugačije u odnosu na ono što očekujete. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Gledajte da se narednih dana posvetite svemu onome što ste planirali. Ovo se posebno odnosi na poslovnu stranu i na sve odnose koje ste stvarali unazad nekoliko godina. 

Jarac 

Vaše ambicije su veoma zatvorene posebno kada su u pitanju poslovi sa inostranstvom. Ne razumete određene stvari koje su tiču ljubavnog odnosa sa partnerom.  To je deo života koji nije baš najbolje uredjen. 

Vodolija 

U ovom trenutku sve redom može biti veoma problematično jer ste previše otvoreni i iskreni prema drugima a to nije baš najbolje. Odavno neke stvari ne možete da regulišete u vezi partnera. 

Ribe 

Ovo je veoma komplikovan dan jer će se odredjena stvari dešavati koje ne možete da kontrolišete. To se odnosi na poslovnu saradnju sa ljudima koji su iz prošlosti i to ne utiče pozitivno na vas. Zdravlje je stabilno. 

 

Komentari (0)
Loading