Dnevni horoskop za sredu, 19. jul: Ovnovima slede ljubavni problemi, Devicama loš poslovni period

Vesti 18.07.2023 19:41 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

U u narednom periodu mnogo toga zavisi od vas i od vaše postavke stvari kada su u pitanju odnosi sa partnerom.  Ljubomora nije rešenje i vi tož najbolje znate, potrudite se da sve stvari koje se tiču vašeg odnosa dogovarate isključivo vi i Vaš partner. 


Bik 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije. Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovom porodicom. Do vas je kako će se razvijati odredjene stvari u vezi posla sa inostranstvom. 

Blizanci

Veoma dugo razmišljate o nekim stvarima koje ne možete da promenite a tiču se ljubavnih odnosa . Vaše je da razumete sebe i svoje potrebe a ako partner ne može to da razume to je do njega. Čuvajte se prehlade.

Rak 

Do kraja dana povoljne vesti stižu od osobe u znaku Ovna koja vam je veliki prijatelj.  Potrudite se da određene stvari ne uzimate k srcu kada se u pitanju odnosi sa članovima porodice. Do kraja nedelje čuvajte se loših procena. 

Lav 

Do kraja nedelje mogući su prekidi u komunikaciji sa partnerom i to može loše da odrazi na vaše mentalno stanje. Budite spremni na kompromis sa partnerom ako želite da se odredjene stvari rešavaju na vreme. 

Devica

U narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijama na poslu i u vezi poslovne situacije. Potrebno je da budete posvećeni onome što radite mnogo više. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna. Čuvajte se zubobolje. 

Vaga 

Komunikacija sa partnerom je veoma nestabilna zahvaljujući vašoj potrebi da uvek dominirate. Nemojte donositi nagle odluke posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Potrebno je da se posvetite svemu onome što je uticalo na vaš odnos. 

Škorpija

Danas se ponašate veoma tvrdoglavo i to utiče na vas aspekt poslovanja. Do kraja ove nedelje bićete pod jakim uticajem  problema koji imate sa partnerom . Pokušajte da nađete način da određene stvari ostavite po strani. 

Strelac

U narednih nekoliko dana pokušajte da vodite računa o zdravlju. Potrebno je da obratite pažnju na imunitet jer već neko vreme imate probleme koji se ponavljaju kada su u pitanju zdravstveni aspekti. Čuvajte se naglih promena u ponašanju partnera. 

Jarac 

Čuvajte se naglih odluka kada je u pitanju partnerski odnosi. Pokušajte da se skoncentrišete na posao i na sve ono što radite narednih nekoliko dana. Od vaše koncentracije zavisi uspeh što se tiče posla. 

Vodolija 

Ovo je idealan period da se pokrene nešto što ste već odavno hteli. Budite spremni na kompromis kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer od vas se zahteva mnogo više da pružite nego što ste spremni. Mogući problemi sa stomakom. 

Ribe 

Ovo je idealan period da se okrenete sebi i svojim ljudima sa kojima poslovno sarađujete. Najvažnije je da budete posvećeni onome što radite i da vas niko ne proziva zbog toga. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška. 

Komentari (0)
Loading