Dnevni horoskop za petak, 21. jul: Blizancima stižu nerešeni problemi iz prošlosti, a Vodolije bolje da ne izlaze iz kuće

Nena Janković Vesti 20.07.2023 19:50 0

Evo šta čeka svaki horoskopski znak i kome će zvezde sutra biti naklonjene

film

Printscreen/Devil wears Prada movie

Ovan 

Previše analizirate događaje koje vam se svakodnevno dešavaju i obraćate pažnju na nepotrebne detalje. Potrudite se da što više radite na sebi i poboljšate svoju stabilnost. 

 

Bik 

Do kraja dana stižu vam jako povoljne informacije u vezi posla kojim se bavite. Ovo je veoma dobar period da pokrenete nešto novo, naročito kada su u pitanju novac i zarada. Ljubavna situacija je stabilna. 

 

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem svega onoga što se dešavalo u prošlosti između vas i partnera. Nemojte donositi nagle zaključke, istina je uvek negde na sredini. Moguća glavobolja. 

 

Rak 

Situacija u krugu porodice je veoma korektna, odnosno, vi ste se potrudili da to bude tako. Mnogo toga ste učinili kada je u pitanju partnerski odnos i kada su u pitanju odnosi sa mlađim članovima porodice. Obratite pažnju na novac. 

 

Lav 

Do kraja dana mogući problemi kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Bićete veoma aktivno uključeni u razrešavanje u nekih odnosa, ali najbolje je da gledate svoja posla. Partner vam pruža maksimalnu podršku. 

 

Devica 

Ono što se dešava tokom dana na vas uopšte ne utiče. Tokom celog dana ste okrenuti ka sebi i previše ste okupirani stvarima koje se dešavaju na poslovnom planu, posebno kada je u promena posla.

 

Vaga 

Aspekti Venere ukazuju na moguće lepe događaje do kraja dana. Pokušajte da se koncentrišete na razgovor sa partnerom jer od toga vam zavisi raspoloženje. Zdravlje je odlično. 

 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Čuvajte se iznenadnih odluka kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Partner može pokazati veliku potrebu za dominacijom što vam se uopšte ne dopada. 

 

Strelac 

Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa organima za varenje. Problem sa stomakom može biti na bazi stresa, zbog poslovne napete komunikacije sa osobom u znaku Vodolije. Čuvajte se duplih standarda kada su u pitanju prijatelji. 

 

Jarac

Vaša poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da sve izvedete do kraja. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i računajte na to do kraja meseca. Zdravlje je odlično.

 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana bićete pod velikim pritiskom da određene stvari završavate u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte se unapred nervirati već pokušajte da sve završavate u skladu sa vašim raspoloženjem. 

 

Ribe

Do kraja dana vodite računa o tome šta izgovarate i kome, jer možete povrediti nekog zbog negativnog uticaja Merkura. Čuvajte se iznenadnih odluka kome možete biti skloni do kraja dana zbog ljubavnih odnosa. 

Komentari (0)
Loading