Pred nama je nedelja velikih preokreta: Vodoliji novčani boljitak, Blizancima se u život vraća prošlost, Lavovima poslovi napreduju

Slobodanka Ćorić Vesti 24.07.2023 17:02 0

"Ono što je bitno za ovu nedelju jeste da Merkur ulazi u znak Device, pa će jedna teatralna komunikacije kakva je još uvek, preći u potpuno drugačiju energiju

Pred nama je nedelja velikih preokreta: Vodoliji novčani boljitak, Blizancima se u život vraća prošlost, Lavovima poslovi napreduju

NajŽena/ Ilustracija

Nedeljni horoskop od 24. do 30. jula 2023. godine donosi uzbudljiva dešavanja, a astrolozi poseban akcenat stavljaju na ulazak Merkura u znak Device. Astrolog Vladimir Vlajić dao je u emisiji "150 minuta" na Prvoj detaljnu prognozu za sve horoskopske znake. Pojedini će i te kako osetiti novčani boljitak, dok ima i onih kojima se ljubavno polje drastično menja.

"Ono što je bitno za ovu nedelju jeste da Merkur ulazi u znak Device, pa će jedna teatralna komunikacije kakva je još uvek, preći u potpuno drugačiju energiju. Sve ono što smo čekali u kontekstu papiroloških rešenja pokrenuće se od kraja ove nedelje. Realizacija će se dogoditi najverovatnije tek od sledeće, ali neke stvari će delovati izvesnije, naći ćemo put za ciljeve. To je danas i sutra, sredina nedelje je čudna sa aspektima, a sam kraj donosi otvaranje novih vrata i znaćemo kojim pravcem treba da krenemo", rekao je astrolog i dodao:

"Retrogradna Venera je od petka. Vraća nas unazad, donosi ljubavi iz prošlosti. Ona vlada i finansijskim momentom, biće finih dešavanja, možda spajanje ljubavi i posla. Biće dugo tu, imaćemo dovoljno prilika da pričamo o njoj", rekao je Vladimir Vlajić i otkrio šta možemo da očekujemo u ovoj nedelji.

"Znak i podznak Ovna treba da vodi računa o stomaku, to će im biti slaba tačka. Ponedeljak i utorak donose interesantan aspekt slobodnim Ovnovima, trebalo bi da ga iskoriste. Srešće nekoga na javnom mestu i pokrenuće bajkovitu priču. Kada su u pitanju zauzeti, slede im zanimljivi trenuci sa partnerom. Trebalo bi da iskoriste ponedeljak, utorak i sredu da završe poslovne stvari, kasnije postoji jača tenzija. Problemi u komunikaciji, neprijatelji će malo jačati kroz posao, što će ih unervoziti.

Kod Bikova će vladati nervoza i stres. Trebalo bi da se čuvaju prejedanja. Kod zauzetih Bikova, četvrtak i petak su teži dani, to su aspekti jake ljubomore i posesivnosti. Gde ima dima, ima i vatre. Slobodni mogu da sretnu nekoga iz prošlosti, da nastave neku priču, ne mora da znači da su sa tom osobom bili u vezi. Treba da se usmere na mlade ljude i rad sa grupama ljudi, najviše će tako profitirati. Brinuće o starijem članu porodice u drugoj polovini nedelje, ali sve će biti u redu.

Blizanci treba da se paze povreda, biće nepažljivi cele ove nedelje. U emotivnom segmentu im stoji neko iz prošlosti i to može da bude zaninmljiva priča. Petak i subota su najbolji dani za slobodne Blizance, da uđu u emotivnu priču sa osobom koja ih podseća na nekoga iz prošlosti. U poslu će imati problem u organizaciji, od prekosutra će se zapetljati. Ovo je nedelja u kojoj će mnogi planirati seldibu. Možda bi bilo bolje da odlože za drugu polovinu sledeće nedelje.

Rakovi trpe probleme sa kičmom i želucem. Sreda i četvrtak su interesantni za zauzete, ali moram da naglasim da su više usmereni na poslovni segment i praktične stvari. Partneri će tražiti njihovu pažnju, napravite neki kompromis. Biće naporno oko papirologije, ovo je nedelja u kojoj mogu da imaju problem sa automobilom. Rakovi u podznaku će osećati razna neka ograničenja, tako će biti narednih deset dana, ali će se izboriti.

Lavovima slede ograničenja u zdravstvenom segmentu, vezana su za stomak i varenje, biće malo nervozni. Njima će godišnji horoskop biti jako interesentan. Početak nedelje slobodnim Lavovima donosi originalne i zanimljive ljude, iskoristite maksimalno, krećite se. Sreda i četvrtak su tenzični za zauzete. Od petka mogu da se nadaju poslovnom boljitku.

Devicama u znaku i podznaku ide bolje od petka. Stoji određeno rasterećenje, posložiće neke stvari, ali kad vide šta ih ponovo sve čeka, malo će da se smrznu. Device treba da se oslone na intuiciju, a zauzete će imati krize u partnerskim odnosima. Ovo će biti naporna nedelja za njih. Slobodne neće osetiti bitne promene, a početak nedelje donosi priliv novca ili neku vrste zasluge koja kasni.

Vage osećaju tenziju i nervozu, fali im više opuštanja. U sredu i četvrtak će ih nešto obradovati. Za vikend stoji mogućnost da otputuju i to će im prijati, s obzirom na to da su trenutni aspekti nervoza. U emotivnom delu im stoji vraćanje iz prošlosti, to može da bude osoba koju smatraju prijateljem. Šokiraće ih izjavljivanje ljubavi.

Škorpijama fali više odmora i to je savet za njih ove nedelje. Zapostavljaju voljenu osobu, jer su dosta usmerene na posao. Slobodne su takođe više okrenute ka poslu, pa postoji mogućnost za flert na poslu, ali ne i za ulazak u vezu. U poslovnom segmentu, prva dva dana ove nedelje ih čine tenzičnima, svi nešto traže od Škorpija, ali izdržaće. Sredinom nedelje stižu neka rešenja, a u petak i subotu sledi pokretanje partnerskih odnosa ili neki novac.

Kod Strelčeva sledi pad imuniteta, trebalo bi da urade analizu krvi. Neka stara ljubav kuca na vrata. Slobodnima sledi mogućnost da se pojavi osoba koja je povezana sa inostranstvom. Sreda i četvrtak su naporni dani, a od petka stoji novi poslovni pregovor koji će probuditi motivaciju.

Jarčevi su zdravstveno dobro, a slobodni će na putovanju upoznati novu osobu. Zauzetima se otvara mogućnost planiranja ili odlaska na zajednički put i to je nešto što im treba. Merkur u Devici će prijati svim zemljanim znacima, pa tako i Jarčevima. Sve što ima veze sa inostranstvom, nekom daljom komunikacijom, biće sjajno.

Vodolije treba da vode računa o krvnom pritisku. U ponedeljak i utorak slede interesantni susreti, ali Vodolije su više usmerene ka poslu, nego ka ljubavi. Bitno je da, ako planiraju poslovne pregovore, nikako ne propuštaju takvu priliku. Sledi neki solidan novac, nešto što će im se isplatiti na duže staze!

Ribe treba da vode računa o krvnom pritisku. U emotivnom segmentu, dosta je napeto kod zauzetih Riba i naročito tokom vikenda. Partner će imati mnogo primedbi. Zauzetima stoji mogućnost da optutuju, a slobodne mogu da upoznaju nekoga interesantnog. Nije sjajna nedelja za poslovna partnerstva", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Komentari (0)
Loading