Dnevni horoskop za petak, 11. avgust: Lavovima slede ljubavni problemi, Jarčevi, povedite računa o zdravlju

Vesti 10.08.2023 19:35 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za sutra

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas je savršen dan za analizu posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i za sve ono što je potrebno da spremite u vezi posla za kraj meseca. Situacija u krugu porodice je veoma stabilna zahvaljujući vama. 

Bik 

Mesec aktivira vaše polje poslovnih tajni pa povedite računa o tome da može doći do nekakvih manjih problema. Novčana situacija već neko vreme vas zabrinjava iako ne vodite o tome dovoljno računa. Problem sa kičmom. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom sukoba između vas i vaših ukućana. Najmlađi član porodice je veoma u problematičnoj situaciji zbog novca i iznađite način da mu pomognete. 

Rak 

Do kraja nedelje možete računati na podršku partnera za sve što vam je potrebno posebno kada su u pitanju odnosi sa članovima porodice. Situacija na poslovnoj strani će biti mnogo bolja ako odlučite da budete mnogo otvoreniji i iskreniji sa saradnicima. 

Lav

Merkur aktivira polje poslovne saradnje sa inostranstvom ali na vama je da o tim stvarima odlučite i da definišete poslovne ciljeve. Ljubav je veoma velika briga pa o tome povedite računa. 

Devica 

U narednom periodu bićete pod velikim uticajem osobe u znaku Lava koja vam je nova poslovna saradnja. Čuvajte se ogovaranja i tračeva na poslovnom planu jer ljubomora zbog vašeg uspeha je itekako velika. 

Vaga 

Ovo je od jedan od onih dana kada se ništa specijalno ne dešava i gde vam je najvažnije da odmarate i da prikupite snagu za naredni poslovni period. Pokušajte da budete sebi najvažniji i da određene stvari sačuvate samo za sebe. 

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete dobro raspoloženi zbog uspeha na poslovnoj strani, sada stižu priznanja. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška i mogućnost da napredujete do kraja godine. 

Strelac

Saradnja sa inostranstvom je veoma dobro postavljena i tokom dana ćete imati nekoliko razgovora sa ljudima sa kojima ste poslovno bliski. Pokušajte da se što više okružite sa pozitivnim ljudima jer od toga zavisi vaša budućnost. 

Jarac 

Do kraja dana povedite računa o tome kako se osećate jer su mogući problemi sa imunitetom. Osoba u znaku Ovna vam je poslovno veoma dobro postavljena i povedite računa o vašoj saradnji. 

Vodolija

Do kraja dana povedite više računa o tome kako se osećate jer su mogući problemi sa spavanjem ili zbog nedovoljnog odmaranja. Ljubavna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi za sve konkretizujete. 

Riba 

Ovo je savršen period da se okrenete malo više sebi i svojim aspektima odmaranja posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Probajte da se distancirate što više možete i da radite na svom miru i unutrašnjem skladu. 

Komentari (0)
Loading