Dnevni horoskop za subotu, 12. avgust: Bikovima se komplikuje poslovna situacija, Škorpije, obratite pažnju na zdravlje

Vesti 11.08.2023 19:35 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnog projekta ili poslovne saradnje. Povedite računa o mogućim emotivnim svadjama sa partnerom jer nije mu mnogo toga po volji već neko vreme. 

Bik

Vaše ambicije su visoke i zahtevne i retko ko može to da prati. Partner vam zamera što ste previše otvoreni i iskreni prema drugima i što time štetite svojoj vezi. Budite skloni kompromisu. 

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima i željama. Potrebno je voditi računa o mogućoj prehladi ili pad imuniteta. To se može dešavati zbog vaših emotivnih stresova od ranije. 

Rak

Danas je idealan period da se posvetite sebi i svojim planovima od ranije u vezi odmaranja. Ne dozvolite da vas drugi koriste za svoje planove. Budite spremni na odmaranje koje vam je baš potrebno u ovom trenu. 

Lav 

Vaša privatnost je veoma komplikovana i zbog toga mnogi ljudi pokušavaju da saznaju šta se dešava sa vama. Ovo se naročito odnosi na poslovnu stranu jer to sve utiče na vašu efikasnost na poslu. 

Devica 

Merkur uskoro će retrogradnim hodom da pojača vaše potrebe za dodatnim informacijama u vezi posla. Nemojte biti preoštri prema partneru i partnerskom odnosu. Nadjite načina da se okrenete sebi. 

Vaga 

Vaša privatnost i vaša unutrašnja snaga su veoma emotivno zatvoreni i niko nema pristup. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je veliki prijatelj i poslovna podrška. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Do kraja dana povoljni aspekti za poslovnu saradnju sa ljudima iz drugog grada, druge regije. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Moguće glavobolje i pritisak. 

Strelac 

Do vas je kako ćete znati i razumeti neke stvari posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Porodica vas opterećuje svojim planovima i željama što vama ne ide u prilog. Nemojte biti preoštri prema sebi. 

Jarac 

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Naučite da se lepo ponašate i da ne donosite odluke pre vremena. Situacija se popravlja u firmi zahvaljujući vašoj želji da napredujete. 

Vodolija

Komunikacija sa partnerom i njegovim roditeljima/ porodicom je veoma komplikovana i zategnuta jer ste vi previse tvrdoglavi. Ne želite da se posvetite svemu tome detaljnije i da razumete mnogo bolje svog partnera. 

Ribe

Tokom dana najbolje je da se okrenete sadašnjem trenutku i da batalite sve što ima veze sa prošlošću. Nemojte se iznenaditi ako se partner okrene sebi i svojim potrebama mnogo više. Glavobolja. 
 

Komentari (0)
Loading