Dnevni horoskop za sredu, 23. avgust: Lavovi, čuvajte se naglih odluka, Strelčevi, više odmarajte

Vesti 22.08.2023 19:25 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se odvijati neke stvari koje ste totalno zapostavili. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u savršen red. Ne trpite ljubomoru drugih. 

Bik 

Komunikacija sa partnerom i njegovim roditeljima ili porodicom može biti itekako bolja i kvalitetnija posebno zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Nova poslovna podrška stiže od osobe u znaku Vodolije koja vam daje podršku. 

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se okrenete sadašnjem trenutku i da razumete sebe mnogo bolje nego što bi to učinili drugi. Povedite računa o mogućim aspektima hroničnih zapaljenja ili pada imuniteta. 

Rak 

Sam start dana je veoma povoljan zbog dobrih aspekata sa inostranstvom jer vam se stvaraju uslovi da poslovno napredujete. To vam stvara osećaj stabilnost i sigurnost. Glavobolja. 

Lav 

Nedovoljno se posvećujete sebi i svojim planovima i željama. Ovo se najviše odnosi na poslovnu saradnju sa ljudima koji su vam poslovni " neprijatelji ". Čuvajte se naglih odluka posebno u vezi ljubavi. 

Devica 

Do kraja dana povedite računa da se ne okrenete protiv sebe. Takodje morate se menjati i prilagođavati se novim poslovnim planovima koje ne možete menjati. Porodica vas opterećuje svojim planovima. 

Vaga 

Ljubavne odnose nastavljate da bojkotuje i to radite baš otvoreno i iskreno. Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je velika prijateljska podrška. 

Škorpija

Tokom dana bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim ponašanjem. Nemojte dozvoliti da vas prošlost opterećuje jer nije vreme da odredjene stvari menjate naglo. 

Strelac

Današnji dan je kao neki od onih dana kada bi najradije odspavali. Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim prijateljima koji vam itekako mogu pomoći i biti podrška. Problem sa kičmom. 

Jarac 

Do kraja ove radne nedelje je ostalo malo vremena da se posvetite svemu onome što ste planirali i imali želju da odradite. Situacija sa poslovnim okruženjem je napeta jer ne želite da komunicirate. 

Vodolija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju ljubavni odnosi naročito kada je reč o partnerskom odnosu prema poslu. Ne dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe jer to nije deo vašeg karaktera. Više odmarajte. 

Ribe 

U narednih mesec dana povoljne vesti od strane partnera i njegovih poznanika u vezi vaše poslovne saradnje sa inostranstvom. Do vas je kako ćete znati da se snađete da osobama sa kojima treba saradjivati. 

 

 

Komentari (0)
Loading