Dnevni horoskop za četvrtak, 24. avgust: Ovnovima je napeta porodična situacija, Vodolije, povedite računa o zdravlju

Vesti 23.08.2023 19:35 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas će ti biti veoma posvećeni onome što se dešava na poslu. Potrudite se da odnose u krugu porodice sredite na najbolji mogući način. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj upornosti. 

Bik 

Pred vama je veoma zanimljiv dan posebno kada je u pitanju razgovor sa partnerom. Nemojte odustajati od poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava jer to može da donese veliki poslovni napredak. 
Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

Danas će ti biti veoma željni napretka kada su u pitanju odnosi sa partnerom pa ćete sve učiniti da se stvori takva atmosfera između vas. Kada su u pitanju odnosi u krugu porodice bićete prozvani u vezi novca. 

Rak 

Moguće je da ćete osećati nezadovoljstvo kada je reč o tome kako i na koji način se postavljate u krugu poslovnih saradnika. Probajte da dobro razmislite o tome kakve odluke donosite i na koji način ih provodite do kraja dana. 

Lav

Početak dana donosi uzbuđenja na ljubavnom planu ali mogu biti i neprijatnog karaktera. Sve zavisi od toga kako posmatrate ono što partner ima da vam kaže. U drugom delu dana povedite računa o problemima sa kičmom. 

Devica 

Danas ćete biti veoma napeti jer ne možete da doprete do osobe u znaku Jarca koja jako tvrdoglava. Nemojte se unapred nervirati jer stvari se odvijaju onako kako je najbolje za vas. Problemi sa spavanjem. 

Vaga 

Danas se bavite ljubavnim problemima jer Venera aktivira vaše polje komunikacije i potrudite se da stvari nazovete pravim imenom.  Vaše emocije su samo vaša stvar i gledajte da se to sačuvate samo za sebe. 

Škorpija

Danas je jedan od onih dana kada možete da računate na sebe i na svoju snalažljivost. Komunikacija sa partnerom je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da sve kažete u lice. U narednih nekoliko dana mogući problemi sa pritiskom. 

Strelac

Vaša potreba za slobodom je u drugom planu jer ćete morati da se pozabavite poslom drugih ljudi. Porodična situacija je nestabilna, a vi osećate veliki teret zbog toga. Problem sa hranom. 


Jarac

Do kraja dana nećete imati nikakvih problema kad reč o odnosima na poslu ali jako je važno da sa svojim emocijama budete " načisto ". Osoba u znaku Ovna vam ne odgovara kao poslovni saradnik ali morate da je trpite. 

Vodolija

Danas obratite više pažnje na stvari koje se tiču vašeg zdravlja i ono kako se osećate iznutra. Situacija u krugu poslovnih saradnika je stabilnija u odnosu na prošli dan ali na vama je da donesete krupne odluke do kraja nedelje. 

Ribe

Čuvajte se lažnih prijatelja i njihovih potreba da vas opterećuju svojim problemima. Osoba u znaku Jarca vam može biti veliko poslovno opterećenje zbog vaše potrebe da stalno budete na usluzi drugima. 

 

Komentari (0)
Loading