Dnevni horoskop za petak, 25. avgust: Blizancima sve ide od ruke, Vage, vodite računa kakve odluke donosite

Vesti 24.08.2023 19:35 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas ćete biti pod velikim opterećenjem poslovne situacije jer imate jako veliku želju da napredujete. Ljubavni odnosi su veoma nestabilni zbog vašeg osećaja nemarnosti. Partner ima potrebu da kaže ono što misli. 

Bik 

I pored velikih vaših planova, danas ćete biti veoma umorni da nešto novo počinjete kada je u pitanju posao I komunikacija. U narednih nekoliko dana potrudite se da povedete računa o tome kakav utisak ostavljate na porodicu. 

Blizanci

Danas ćete nastaviti da ostvarujete ono što ste planirali unazad mesec dana a tiče se odnosa sa inostranstvom. Bićete krajnje direktni u komunikaciji sa ljudima sa kojima sarađujete i to je za vas najbolji put do vašeg unutrašnjeg mira. 

Rak 

Vaša crta emotivnosti je veoma izražena zbog potrebe da udovoljite svima. Osoba u znaku Ovna vam postavlja veoma direktna pitanja ali odlučujete da ne odgovarate jer niste dužni da svakome otvarate srce. Zdravlje je odlično.

Lav

Danas ćete prihvatiti sve što se tiče posla i finansija jer ne želite da se dodatno opterećujete i nervirate. Sledeće nedelje imaćete mnogo povoljnije poslovne aspekte i moći ćete da ostvarite sve što ste planirali unazad nekoliko meseci. 

Devica

Početak dana je pod uticajem potrebe da komunicirate sa partnerom ali nećete moći tako lako da uspostavite kontrolu nad sobom. Merkur u retrogradnom hodu vam stvara veoma negativne aspekte vašeg razmišljanja. 

Vaga 

Merkur aktivira vaše polje tajni i strahova pa budite oprezni kakve odluke donosite tokom dana. Energija novca i poslovna situacija vam stvaraju opterećenje jer neke stvari ne umete da sakrijete i da kontrolišete svoje nezadovoljstvo. 

Škorpija

Danas vas očekuje veoma naglašena poslovna situacija posebno jedan razgovor sa poslovnim saradnikom u znaku Ovna. Potrudite se da sebi stvorite prijatnu poslovnu klimu jer je to najvažnija za vaše poslovno napredovanje. 

Strelac

Danas možete osećati tegobe zbog lošeg spavanja ali se to može odnositi i na probleme emotivnog tipa koje negirate ovih dana. Situacija u krugu porodice je stabilna i ovo je pravo vreme da napravite određene odluke u vezi porodičnih finansija. 

Jarac 

U prvoj polovini dana očekuje vaš poslovni problem i nesuglasice sa kolegama. Ipak potrudite se da razumete da je ovo jako dobra prilika da kroz dobar razgovor napredujete i da stvari postavite na svoje mesto. Glavobolja. 

Vodolija 

Prihvatite kritiku partnera ali nemojte ulaziti u dublje rasprave i nerviranja jer na taj način stvarate mnogo veće probleme. Poslovna situacija je mnogo stabilnija nego što mislite, probajte da tako posmatrate stvari. 

Ribe 

Danas izgledate i osećate se mnogo bolje jer ste određene stvari promenili kada su u pitanju odnosi sa ljudima sa kojima se okružujete. Do kraja nedelje budite strpljivi u vezi ljubavnih dešavanja jer partner prolazi kroz neke svoje drastične promene.

Komentari (0)
Loading