Dnevni horoskop za nedelju, 10. septembar: Bikovi rešavaju svoje novčane probleme, Vodolijama sledi ljubavni krah

Vesti 09.09.2023 19:40 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene

horoskop

Shutterstock

Ovan

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam daje poslovne savete. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem drugih zbog poslova koji se pokreću. Budite spremni na kompromis sa partnerom. 

Bik

U narednih pet dana povoljne vesti stižu iz prošlosti i to je ono što je potrebno da se konačno srede novčani aspekti u krugu porodice. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš emotivni život. Glavobolja. 

Blizanci

Tokom dana bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim ponašanjem. Ovo će biti veoma komplikovan period u kojem ne možete tako lako da se otvorite i da budete opušteni. 

Rak 

Svaka vaša reč je veoma komplikovana zbog vaše tvrdoglavosti i ljubomore. Nemojte donositi nagle odluke u vezi posla i poslovnih aktivnosti jer sve se može rešavati u drugačijem svetlu. 

Lav 

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim prijateljima i porodičnim odnosima. Za vas je jako važno da se okrenete sebi i svojim planovima posebno kada su u pitanju odnosi sa javnošću. 

Devica 

Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što je uticalo na vas i vaše raspoloženje. To se odnosi i na vaš odnos sa partnerom jer ste previše emotivno zatvoreni i partner je veoma loše raspoložen zbog toga. 

Vaga

U narednih petnaestak dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili porodice zbog problema sa finansijama. Nemojte da se nikome pravdate jer vi imate pravo na svoje odluke. Glavobolja. 

Škorpija

Tvrdoglavo branite svoje stavove i mišljenje kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u unutrašnje stvari koje imate vi sami sa sobom. Povedite računa o mogućim emotivnim blokadama. 

Strelac

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. To je ono što vas jedino zanima u vezi posla i vaše poslovno napredovanje. Loše spavate. 

Jarac 

Ambicije su vam visoke postavljene i to se odražava na vaše raspoloženje. Pokušajte da se posvetite sebi i svojim planovima i željama i ne dozvolite da vas drugi vide drugačije od onoga što ste. 

Vodolija

U toku dana od vas sve  zavisi  kako ćete se osećati u društvu drugih. Nemojte da se okrećete protiv sebe i svojih poslovnih principa. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe za dominacijom. 

Ribe 

Mesec aktivira Vase polje poslovne komunikacije i potrudite se da budete u tome dosledni. Bićete pod  veoma pozitivnim utiskom osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška do kraja meseca. 

Komentari (0)
Loading