Dnevni horoskop za petak, 17. novembar: Ovan ima problem u ljubavi, Blizanac sa kičmom, Devica da bude oprezna na poslu

Vesti 16.11.2023 19:29 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan

Situacija sa partnerom se popravlja zahvaljujući vašem interesovanju, a želite da mu pomognete da se bolje snađe u poslu. Partner vam nije dovoljno zahvalan zbog toga i može praviti manje probleme do kraja dana.

Bik

U ovom periodu ste veoma ranjivi zbog situacije koja se dešava unutar vaše porodice. Čuvajte se iznenadnih odluka kojima je sklon partner jer to može da šteti vašem ugledu i vašem odnosu nadalje.

Blizanci

Probajte da budete što bolje raspoloženi jer na taj način podižete pozitivnu energiju, koliko sebi toliko i ljudima oko sebe. Mogući problemi sa kičmom ali potrudite se da što redovnije spavate i da imate zdraviji odnos prema sebi.

Rak

Venera utiče na vaš odnos sa partnerom koji inače nije baš najbolji i to vas posebno pogađa. Ne dozvolite da se drugi mešaju u vaše izbore kada je u pitanju poslovna situacija. Ovo se posebno  odnosi na poslovnog saradnika u znaku Ovna.

Lav

Dan počinje vašom pozitivnom energijom koju širite oko sebe zahvaljujući dobri poslovnim rezultatima. Osoba u znaku Jarca vam daje odlične poslovne savete ali na vama je da odlučite u kom pravcu ide sve ono što planirate u vezi sa inostranstvom.

posao

Shutterstock

 

Devica

Danas se bavite svojim emocijama i emotivnim životom. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna "pretnja" i moguće je da ćete imati problem koji se odnosi na vašu poslovnu poziciju. Dobro razmislite o daljim koracima.

Vaga

Situacija u krugu porodice se stabilizuje i vi ste zaslužni za to. Jedan član porodice već neko vreme kuburi sa novcem i moguće je da će vas kontaktirati u vezi sa tim. Mogući problemi zbog spavanja.

Škorpija

Vaš odnos i stav kada su u pitanju posao i poslovne obaveze su veoma diskutabilni i određeni ljudi pokušavaju da utiču na vas. Vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja tokom dana i nećete dozvoliti da se bilo ko meša u vaš život.

Strelac

Već neko vreme osećate malaksalost i umor ali danas će to biti posebno aktuelno u drugom delu dana. Probajte da rasporedite svoje snage drugačije i da ne forsirate poslovnu stranu toliko u narednom periodu.

Horoskop

Shutterstock

 

Jarac

Saturn utiče negativno na sve što ste započeli unazad nekoliko dana ali tokom današnjeg dana ćete umeti da prepoznate svoju snagu i ambicioznost na pravi način.  Osoba u znaku Lava vam se udvara već neko vreme.

Vodolija

Prvi deo dana je posvećen svemu onome što se tiče posla a ostatak dana ćete provesti u društvu prijatelja. Nemojte previše da se oslanjate na druge jer vi odlično znate šta ćete raditi sa svojim novcem. Glavobolja.

Ribe

Situacija iz kruga porodice se preliva na odnose sa ljudima sa kojima se družite i to negativno utiče na vas. Nemojte se osećati loše ako pokažete svoju emociju i ako kažete ono što vam se dešava otvoreno.

Komentari (0)
Loading