Dnevni horoskop za četvrtak, 14. decembar: Ovnovi, više odmarajte, Jarčevi, čuvajte se naglih odluka

Vesti 13.12.2023 19:30 0

Evo kome će zvezde biti naklonjene, a ko će proći kao bos po trnju

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja nedelje pokušajte da se bolje organizujete zbog nagomilanih poslovnih aktivnosti. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška pa iskoristite njen uticaj. Previše se umarate. 

Bik 

Situacija na planu posla se stabilizuje zahvaljujući vašoj aktivnosti i želji da uspete. Partner je previše ljubomoran i to pokazuje na veoma grub način. Nemojte odustajati od onoga što vam pripada. 

Blizanci

Situacija sa retrogradnim Merkurom vam otežava komunikaciju sa ljudima koji su vam bitni. Koncentrišite se bolje na sve ono što je važno i nemojte dozvoliti da vas drugi ogovaraju. Problemi sa novcem. 

Rak 

Tvrdoglavo se ponašate i smatrate da je partner veoma neprijatan. Skroz dobar razgovor može se sve rešiti. Pokušajte da se bolje organizujete u narednim danima i da sve završite što ste planirali. 

Lav 

Sam dan je veoma opterećen tuđim emocijama i to vas veoma poslovno nervira. Imate rokove koje morate da ispunite i to se negativno odražava i na vaše zdravlje. Poslušajte savet svog partnera i budite odlučni. 

Devica 

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima u krugu porodice. To vam je veoma dobra polazna tačka za sve ono što planirate narednih mesec dana a tiče se posla. Glavobolja. 

Vaga

Poslovna saradnja sa osobom u znaku Jarca može da donese rezultate ali je važno kako se postavljate u svemu tome. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste jer znaju da vi imate osećaj za ljude. 

Škorpija

Obratite pažnju na sve ono što ste do sada zapostavljali a tiče se vašeg zdravlja jer je moguć pad imuniteta. Situacija u krugu porodice se stabilizuje jer najmlađi član popravlja svoje ponašanje. Problemi sa spavanjem. 

Strelac

Danas ćete biti veoma mirni i dobro raspoloženi zahvaljujući svojoj pozitivnoj strani ličnosti. Nemojte dozvoliti da to neko zloupotrebi i iskoristi jer ljudi imaju potrebu da vam " oduzimaju "vašu energiju. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Čuvajte se naglih i iznenadnih reakcija kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Od vas se mnogo očekuje kao i uvek ali to vas već neko vreme mnogo opterećuje. Razgovarajte sa partnerom veoma otvoreno. Sve se može rešiti. 

Vodolija

Poslovna situacija vas nervira i iritira jer drugi se ponašaju veoma bahato. Ovo se posebno odnosi na osobu u znaku Ovna koja već neko vreme iritira sve zaposlene. Ne donosite nagle odluke u vezi emotivnih odnosa. 

Ribe 

Saturn uz vašem znaku već neko vreme stvara problem sa zdravljem ali je važno da na vreme reagujete. Najvažnije je da dobro i dovoljno spavate a sve ostalo može nekako da se nadoknadi. Mogući problemi sa partnerom u vezi posla. 

Komentari (0)
Loading