U narednih 14 dana ova tri znaka će promeniti život iz korena: Posle patnje i muka, sreća konačno kuca i na njihova vrata

Nena Janković Vesti 14.12.2023 09:02 0

Ova tri znaka će osetiti pozitivan uticaj Venere u Škorpiji

sreća

Shutterstock

Rak

Rakovima će biti veoma dominantna energija ljubavi koja im omogućava da se dobro osećaju sa partnerom jer već neko vreme mnogo toga se dešavalo u znaku prošlosti. Rakovi su veliki emotivci i za njih je najvažnije da se okrenu sebi i svojim željama i potrebama. Partner će umeti to da prepozna.

Ribe

Ribe su već nekoliko meseci pod jakim uticajem Marsa i Saturna što doprinosi njihovoj želji da im veza ili brak budu bolji. Venera u Škorpiji će im dati mnogo bolji uvid u ono što žele i pokrenuće mnoge bolje aspekte ljubavnih odnosa i dogovora. Ovo se posebno odnosi ako su svog partnera sreli prošle godine. 

Jarac

Jarčevi će biti jako inspirisani svojom pozitivnom energijom i to se posebno pozitivno odražava na njihove emotivne odluke. Do kraja godine mnogi Jarčevi mogu sresti zanimljivu osobu koja je rodjena u znaku Lava ili u znaku Device. U svakom slučaju nova ljubav može da se pokrene i da budu veoma srećni zbog toga. 

 


 
Komentari (0)
Loading