Ovako raskidaju horoskopski znaci: Ovnovi su ranjivi narcisi, Blizanci kraljevi izbegavanja, a jedan je posebno zagonetan

Vesti 16.12.2023 20:20 0

Evo kako raskidaju pojedini muškarci u ovim horoskopskim znacima...

brak

Shutterstock

Pripadnici horoskopskih znakova se različito ponašaju u vezama i raskidima, ali pojedini su potpuno bezobzirni i biće vam potrebno vreme da prebolite raskid. Poput Ovna, pre svega, piše portal Kluber.

Ljubavne veze ne traju uvek srećno do kraja života. Ponekad se ljudi rastaju. Njihovo ponašanje u takvim trenucima zavisi od mnogo faktora – od karaktera, iskustva, ličnih vrednosti... A astrolozi kažu da na ponašanje tokom raskida utiče i horoskopsi znak.

Evo kako raskidaju pojedini muškarci u ovim horoskopskim znacima:

1. Ovan

Ovi muškarci nastoje da budu otvoreni prema drugima, ali u odnosima sa ženama možda im je teško da kažu istinu. Obično koriste nagoveštaje, a ako partner ne shvati, Ovan može izazvati skandal i otići uvređen, kao da je on žrtva. Ovo može biti jedan od znakova da ste upoznali ranjivog narcisa.

2. Bik

Bikovi koji su u principu pravi porodični ljudi, ne žure da okončaju vezu. Umesto iskrenog razgovora, Bik radije ignoriše i zanemaruje partnerku, nadajući se da će ženi dosaditi i da će raskinuti sa njim.

3. Blizanci

Blizanci se plaše ozbiljnih veza i ne dozvoljavaju im da se razviju do tačke u kojoj postaje teško raskinuti. On bira taktiku izbegavanja, minimizira kontakt i celim svojim izgledom pokazuje da mu je dosadno. Ako ovo radi, hoće da vas iskoristi i obmane.

par

Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

 

4. Rak

Rakovi izbegavaju da pričaju o vezama i više vole detinjasto ponašanje kako bi pokazali da nisu zainteresovani za nastavak veze. I uvek nađu objašnjenje za svoje nezrelo ponašanje koje im se čini sasvim logičnim. Veza sa detinjastim i neodgovornim muškarcem je poslednje što vam treba i ne treba da žalite ako raskinete.

5. Lav

Muškarci Lavovi pokazuju hrabrosti liderstvo u poslovnim odnosima, ali im je teško da razgovaraju sa ženom o svojim hladnim osećanjima. Oni mogu nestati bez objašnjenja i razloga. Partnerka u tom slučaju može samo da se pita šta se zaista dogodilo.

6. Devica

Muškarci Device izbegavaju da rešavaju probleme u vezi, očekujući da žena sama ode. Na ovaj način neće morati aktivno da učestvuju u raskidu i da pronalaze lek za ljubavnu krizu.

Raskid

Shutterstock

 

7. Vaga

Vage prave listu prednosti i mana, ali izbegavaju direktan razgovor. Umesto toga, oni mogu nagovestiti da ne zaslužuju tako divnog partnerakao što ste vi i tako vas elegantno slažu.

8. Škorpija

Škorpija pravi ogromne skandale pre nego što nestane, ostavljajući svojim partnerima osećaj zbunjenosti. Njegov temperament i agresivnost ih sprečavaju da uzmu u obzir osećanja nekada voljene žene.

9. Strelac

Muškarac Strelac postepeno pretvara romantične veze u prijateljstvo, i to tako vešto da njegova partnerka počinje da sumnja da je veza ikada i bila romantična.

raskid

Shutterstock

 

10. Jarac

Jarac govori da je zauzet karijerom, a nikada direktno ne kaže da ne želi da više da bude u vezi. Njegov dar ubeđivanja pomaže mu da izađe iz veze bez nepotrebne drame i ne mora da se plaši da će veza postati ozbiljna.

11. Vodolija

Vodolija provocira ženu skandalima, kako bi ga odgurnula. Njegova strategija je da provocira i čeka da ona raskine sa njim.

12. Ribe

Ribe počinju da nestaju iz života žene, kao da je pripremaju za predstojeći raskid. Međutim, u početnoj fazi, oni to rade tako neprimetno, da partner ni nema vremena da shvati da je veza gotova. Periodi udaljavanja postaju duži, a jednog dana Ribe nestaju zauvek. 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading