Stiže pun Mesec u Raku i donosi snažnu energiju: Evo koga čeka šok preokret na poslu, a koga u partnerskim odnosima

Slobodanka Ćorić Vesti 21.12.2023 11:23 0

Pun Mesec uvek označava kraj jedne životne faze, kako bismo se spremili za sledeću

Pun Mesec

Shutterstock

Pred kraj godine očekuje nas važan astrološki period, a to je pun Mesec u Raku (27. decembar), koji simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa ali i velike promene za Rakove, Jarčeve, Vage i Ovnove.

Pun Mesec u Raku donosi emotivnu i intuitivnu energiju. Raka karakterišu duboka osećanja, porodična povezanost i brižnost prema drugima. Kada se ova osetljiva energija spoji sa svetlom punog Meseca, često se naglašava potreba za emotivnim ispunjenjem i osećajem sigurnosti.

Ovo je vreme kada se mogu intenzivirati porodične veze i odnosi. Ljudi često osećaju snažnu potrebu da budu kod kuće, da se brinu o bližnjima i da se posvete emocionalnom blagostanju svojih najmilijih. Takođe, ovaj period može doneti naglašenu intuiciju i duboko introspektivan pristup razmišljanju, što može pomoći u razumevanju sopstvenih emotivnih potreba i unutrašnjih osećanja.

Međutim, s obzirom na Raka kao znak koji je ponekad previše osetljiv, pun Mesec u ovom znaku može doneti i emotivnu ranjivost ili preteranu reaktivnost na okolnosti. Važno je pronaći balans između brige za druge i brige za sebe, kao i pronaći način da se emocionalna osetljivost koristi kao snaga umesto da postane teret, piše Informer.

Ovo je vreme kada se može postići dublje razumevanje sopstvenih potreba i veza s drugima, ali je takođe važno praktikovati samoposvećenost i brigu o sopstvenom emotivnom blagostanju.

Pun Mesec uvek označava kraj jedne životne faze, kako bismo se spremili za sledeću, a snažno će uticati na sve znakove, naročito na Rakove, Vage, Ovnove i Jarčeve.

RAK

Mnogo toga vam se skupilo poslednjih nedelja i zbog toga ćete imati potrebu da donosite odluke u afektu. Bićete ranjivi, ljuti ali i promenljivog mišljenja, pa je nužno neophodno da se presaberetre kako ne biste doneli odluke zbog kojih biste kasnije mogli da se kajete.

JARAC

Pun Mesec u sedmom polju donosi vam krizu u partnerskim odnosima. Ako ste u braku, ovo može da bude "kap koja je prelila čašu". Partner će imati emotivni ispad, a vi nećete znati kako da se nosite sa tim.

VAGA

Pun Mesec donosi vam šok preokret na radnom mestu. Vaša očekivanja neće biti ispunjena, a imaćete utisak da neko blokira vaš napredak u karijeri. 

OVAN

Očekuju vas porodični problemi ili brige oko stana. Jedna osoba iz porodice će vam zadavati glavobolje do kraja godine.

Komentari (0)
Loading