Kupuju lepe i skupe poklone: Ova 4 horoskopska znaka ne pitaju za cenu kada žele da obraduju dragu osobu

Vesti 24.12.2023 16:42 0

Mnogi ljudi ne pitaju za cenu kada sebi nešto kupuju, ali neće biti baš velikodušni kada je reč o poklonima za druge ljude. Ovi znakovi nisu takvi i oduševiće vas poklonima.

poklon

Shutterstock

Rak

Ako ste ikada sumnjali da su Rakovi škrti, iznenadićete se kada čujete da je ovaj horoskopski znak vrlo pažljiv i da nikada ne razmišlja o novcu. Kupiće vam stvari koje pokreću sećanja iz detinjstva ili nešto što ste vi pokušavali da nađete, ali niste uspeli. Oni razmišljaju o svojim poklonima, bez obzira na to kome ih kupuju i potrudiće se da izmame njima osmeh.  

Vodolija

Možda je ovaj znak nestašan u vezi, ali kada je reč o poklonima, pobrinuće se da dobijete najbolje. Lako potroše veliku svotu novca kada treba nešto da kupe. Novac je za njih ne predstavlja ništa kada je u pitanju njihovo prijateljstvo ili ljubavni partner ili član porodice. Daruju ekskluzivne uspomene, vrhunske uređaje i druge proizvode.

Devica

Device su vrlo ekstravagantne, međutim, to nije zbog njihovih osećanja, već zato što žele nadmašiti sve druge poklone koje će osoba dobiti. Ta takmičarska crta u njima tera ih da potroše velik iznos. Poklon koji kupuju mora biti savršen. Njihovi pokloni mogu biti nekonvencionalni, ali uvek će vas šarmirati.

Vaga

Vaga se može razbacivati novcem ako vas želi razmaziti i iako možda nikada neće potrošiti mnogo na sebe, uvek će dragoj osobi kupiti ono što joj se sviđa. Vole da drugima izmame osmeh i daće raskošan poklon.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading