HOROSKOP ZA JANUAR 2024. Rakovima prilika za napredak, Škorpije ulaze u ozbiljnu vezu, Jarčevi će se opariti

Slobodanka Ćorić Vesti 28.12.2023 10:00 0

Saznajte da li su vam zvezde naklonjene u januaru 2024. godine

zima

Foto: istockphoto

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za januar 2024. godine donosi vam rasterećenje na poslu. U novu godinu ući ćete sa dosta optimizma, dajte sve od sebe da ga zadržite. Poradite više na načinu komunikacije.

Ljubav

Na ljubavnom polju u januaru očekujte manje promene. Slobodni će se zaljubiti, dok zauzeti Ovnovi planiraju sledeći korak u odnosu. To može da bude zajednički život ili putovanje.

Zdravlje

Obratite pažnju na digestivni sistem. Izbegavajte masnu i jako začinjenu hranu!

BIK

Posao

Ovo je mesec poslovnih poduhvata i novih saradnji! Zvezde vam savetuju da pažljivo birate saradnike i da ne pristajete na sve. Dodatni kurs ili učenje novog jezika biće vam od koristi.

Ljubav

Mesečni horoskop vam donosi nove izazove u ljubavi. Slobodni Bikovi biće u prilici da biraju, dok oni zauzeti rešavaju prepreke na putu. Od velike važnosti biće razumevanje partnera i svakodnevna komunikacija. 

Zdravlje

Pojačajte fizičku aktivnost!

BLIZANCI

Posao

Nove poslovne prilike vam se "smeše" u januaru! Imaćete priliku da cupkate u mestu ili da napredujete više. Izlazak iz zone komfora biće poruka koju vam donosi nova 2024. godina!

Ljubav

Zvezde vam savetuju da dobro razmislite šta želite. Pokušajte više da balansirate između karijere i partnera. Slobodni Blizanci opčinjavaće svakog, dok oni zauzete bi trebalo da uliju više poverenja partneru.

Zdravlje

Unosite više vitamina i više spavajte. 

RAK

Posao

Januar biće preloman mesec za vaš posao. Moguće je napredovanje ili nova poslovna prilika. Pored većih troškova, imaćete i prilive novca tako da ćete biti na nuli. Krećite se više među ljude i sklapajte nova poznanstva.

Ljubav

Rakovi u vezi ili braku u januru će podići odnos na viši nivo. Nova godina vam donosi i nove ciljeve. Radite na njima svakodnevno! Slobodnim Rakovima smeši se nova ljubav.

Zdravlje

Obratite više pažnje na signale koje vam organizam šalje i idite na preventivne preglede!

LAV

Posao

Mesečni horoskop za januar 2024. godine vam donosi pune ruke posla. Ovo je doba godine kada ćete da pokažete vaš pun potencijal. Bićete primećeni od strane važnih ljudi u vašoj sferi. 

Ljubav

U ljubavi je važno da dobro balansirate između posla i partnera. Moraćte više da se potrudite i pokažete da vam je stalo. Slobodni Lavovi i dalje će uživati u samoći.

Zdravlje

Očekujte povećan umor i stres. Bilo bi dobro da s vremena na vreme pronađete mir u prirodi.

DEVICA

Posao

Vaša marljivost i pedantnost u januaru dostižu vrhunac. Imaćete i pomalo naporne dane sredinom meseca, ali ćete uspešno da se izborite sa njima. Uvek imate na koga da se oslonite!

Ljubav

Device u veze ili braku biće spremne za naredni korak u odnosu. Poslušajte unutrašnji osećaj! Slobodne Device poželeće da se skrase.

Zdravlje

Mogući je pad imuntite. Zdravije se hranite i unosite više vitamina!

VAGA

Posao

Mesečni horoskop za januar 2024. godine vam donosi nova privatna poznanstva koja će poslovno dobro da vam dođu. Iskoristite kontakte koje imate! Dodatni trud donosi vma i dodatnu zaradu.

Ljubav

U januaru bićete više željni pažnje i ljubavi. Možda je tražite na pogrešnom mestu? Poslušajte srce i hrabro koračajte napred!

Zdravlje

Moguće su povećane respiratorne infekcije. Čuvajte imunitet!

ŠKORPIJA

Posao

Januar vam donosi nove poslovne prilike i šanse da radite to što volite. Vreme je da izađete iz zone komfora i napredujete. Početkom januara očekujte više troškova, ali se finansijska situacija poboljšava već sredinom meseca.

Ljubav

Slobodne Škorpije upoznaju svoju srodnu dušu.  Samo ako vi dovoljno želite, ulazak u ozbiljnu vezu je neminovan. Zauzete će morati više da porade na bliskosti sa partnerom.

Zdravlje

Porovodite više vremena u prorodi i fizički se aktivirajte. Mučiće vas bolovi u kičmi.

STRELAC

Posao

Ovog meseca moraćete više da se potrudite kako biste ostavili dobar utisak. Poradite više na agilnosti i brzini. Zvezde vas savetuju da pametnije raposređujete novac i štedite!

Ljubav

Tokom januara preispitivaće ljubavne odluke i šanse. Nemojte previše da mozgate, već se fokusirajte na partnerova dela i sve će vam biti jasno. Nova ljubav je na pomolu!

Zdravlje

Unosite više vitamina i tečnosti. Izbegavajte brzu hranu!

JARAC

Posao

Posao vam cveta u januaru! Oni sa privatnim biznisom unovčiće plodove svog rada. Trudite se da se ne opuštate previše. Marljivo radite i isto tako štedite, krajem januara biće vam potreban novac.

Ljubav

U januaru vas čeka dosta putovanja i dešavanja na ljubavnom planu. Slobodni Jarčevi imaće dosta prilika, dok oni zauzeti nalaze mir i pažnju kraj partnera.

Zdravlje

Obratite pažnju na višak kilograma.

VODOLIJA

Posao

Ono što ste zamislili to ćete i ostvariti na poslovnom polju. Ne libite se da pitate kolege i nadređene sve što vas muči ili vam je potrebno. Imaćete njihovu podršku!

Ljubav

U ljubavi očekujte dosta novih momenata i iznenađenja. Slobodne Vodolije imaće priliku da uđu u ozbiljan odnos, dok one zauzete nakon malih prepreka uživaju u ljubavi i skladu sa partnerom.

Zdravlje

Više se aktivirajte fizički i pronađite aktivnosti koje će vas opustiti.

RIBE

Posao

Mesečni horoskop za januar 2024. godine vam donosi dosta prilika, kontakata, događaja i kretanja. Bićete dosta aktivni, ali to će vam se na kraju isplatiti.

Ljubav

Zvezde vam donose nova poznanstva koja mogu vrlo lako da se pretvore u nešto više. Slobodne Ribe biraju, dok zauzete bi trebalo da pruže vuše pažnje i razumevanja prema partneru. Biće obostrano!

Zdravlje

Mogući su problemi sa zubima. Redovno idite na preglede!

Komentari (0)
Loading