Dnevni horoskop za subotu, 6. januar: Blizanci, ugađajte sebi, Škorpijama stižu povoljne poslovne vesti

Vesti 05.01.2024 19:37 0

Evo kako su vam zvezde naklonjene danas

horoskop

Shutterstock

 

Ovan 

Tokom dana bićete pod jakim utiskom porodice i prijatelja jer vam svi daju predloge koje biste trebali da uzmete u obzir. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju samo uvidite zašto se toliko mešaju u vas emotivni život. 

Bik 

Tokom jutra bićete jedna osoba a posle ćete imati veliku promenu ponašanja i reakcija na sve ljude oko vas. Nemate potrebe da se ikome pravdate i to je ono što čini veliku promenu kod vas. Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje da se okrenete sebi i svojim željama. To najviše se odnosi na vaše raspoloženje i imaćete mogućnost da sve realizujete što zamislite. Ljubavna situacija je veoma napeta. 

Rak 

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svadje sa partnerom jer je ljubomora veoma aktuelna. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o poslovanju sa osobom u znaku Device. Nije sve kao što se predstavlja. 

Lav 

Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Naučite da se posvetite svemu onome što ste zapostavili da vam ne bi partner počeo da zamera. Ljubav je ipak mnogo više davanje. 

Devica 

Danas ste pod uticajem Marsa koji vam otvara nove poslovne mogućnosti koje ste do sada pokretali veoma komplikovano. Ne želite ikoga da opterećujete svojim planovima i željama pa to se odražava negativno i na posao.

Vaga

Ljubavna situacija je stabilna i to se odnosi na vašu komunikaciju. Bez toga ne bi mogli da funkcionišete. Sve je bez ljubavi prazno i vi ne možete da se okrenete sebi i svojim emocijama do kraja. Glavobolja. 

Škorpija

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam nudi sigurnost i poslovnu saradnju. Nemojte dozvoliti da se posvetite svemu onome što niste znali ipak je  bitno sve proveriti do kraja. 

Strelac 

Situacija u krugu porodice je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. Ništa nije presudno da se toliko emotivno ponašate i to je veoma negativno po vas. Posmstrajte za sebe i izvucite najbolje. 

Jarac 

Vaše ambicije su visoke i zahtevne i to negativno utiče na one vase saradnike koji u vas gledaju konkurenciju. Danas ćete biti veoma oprezni u komunikaciji sa svakim koga osećate kao konkurenciju. 

Vodolija

Do kraja dana povedite otvoren razgovor sa partnerom jer je to najbolji način da se srede odnosi. U narednom periodu sa partnerom ostvarite mnogo bolje dogovore i nemojte odustajati. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Vaš odnos prema porodici i prijateljima je na dobrom nivou pa zato ste emotivno stabilni. Čuvajte svoje emocije koje su veoma nestabilne i uzburkane zbog potrebe da uvek drugima pomažete i budete uvek u prvom planu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading