Danas se ostvaruju ljubavne želje: Datum 03. 03. donosi uzbudljive preokrete u emotivnom životu!

Vesti 03.03.2024 10:37 0

Prema numerolozima, danas je moćan dan, odnosno datum ogledala koji otvara sva vrata.

broj

Shutterstock

Današnji datum 0303 smatra se anđeoskim. Numerolozi kažu da je ovo dan koji će otvoriti nova vrata u životu, posebno na emotivnom planu.

Ukoliko vas trenutno muči neka ljubavna dilema, problem, niste sigurni da možete da podnesete velike promene, budite sigurni da sve možete i ne odustajte od svoje želje. Danas je važno da zamislite želju i napravite prvi korak ka njenom ostvarenju.  

Brojevi 0303 najavljuju vrlo uzbudljiv period kada je emotivni život u pitanju. Možete imati ljubavnu dilemu. Broj 0 simbolizuje početak i kraj, zatvoreni krug, beskonačnost. S obzirom na to da se ponavlja dva puta, može da ukaže na kraj jednog, a početak novog poglavlja u ljubavnom životu. Broj 3 opisuje duhovite, optimistične, kreativne i velikodušne ljude koji vole da budu u centru pažnje, da ih drugi slušaju i da im se dive.

ljubav

Shutterstock

 

Za zauzete, simbolizuje razočaranje ili problem. Ukoliko je vaš odnos duže vreme nestabilan, verovatno je malo potrebno da se pogorša. Možete to da sprečite ukoliko se oboje potrudite.

Slobodne danas očekuje interesantan poziv ili susret. Moguće je da će vas osoba koja vam se ranije dopadala pozvati da izađete, a onda ćete primetiti da i dalje između vas postoji hemija i poželećete ponovo da se vidite. Ili vi krenite u akciju i pozovite osobu koja vam se dopada.

Ukoliko ste nedavno prekinuli emotivnu vezu, nemojte da žurite u novu ili u obnavljanje stare. Potrudite se da se što bolje upoznate. Možda to nije osoba sa kojom ćete provesti ostatak života, ali će vam sigurno biti lepo koliko god da veza potraje.

Komentari (0)
Loading