Veliki ljubavni horoskop za mart: Jedan znak je pred razvodom, a dva čeka sudbinsko poznanstvo, život im se menja iz korena

Nena Janković Vesti 05.03.2024 09:58 0

Kada su u pitanju ljubavni odnosi tokom ovog meseca, važno je naglasiti da je Venera veoma aktivna i šalje jako bitne signale da razumemo sebe i da razumemo koliko je važna ljubav prema sebi koja se kasnije prenosi na partnerski odnos.

griselda blanko

Profimedia

Za Ovnove ovo će biti veoma bitan period naročito od 15. marta pa na dalje, jer Venera aktivira njihovo polje komunikacije sa partnerom što znači da će jako biti važno šta će izgovoriti partneru i na koji način. Ovo se posebno odnosi na one Ovnove koji imaju podznaku u znaku Vage. 

Kada su u pitanju Bikovi, prva polovina marta je veoma neizvesna po pitanju odnosa sa partnerom, a za one Bikove koji su u slobodnoj varijanti, može se desiti obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti. Do kraja marta moguće su neke zanimljive poslovne priče sa emotivnim partnerom što može rezultirati jako dobrim i uspešnim poslovnim aktivnostima..

Kada su u pitanju Blizanci, za njih je jako važna energija partnerskog odnosa do 10. marta. Venera u znaku Vodolije će doprineti da se što bolje shvate sve nejasne situacije koje datiraju iz prošlosti,  posebno ako ste u podznaku Vodolija ili Vaga. Do kraja meseca vodite računa o tome šta pričate " iza leđa " o partneru jer  može doći do nekakvih nezgodnih tračeva.

Što se tiče Rakova, čeka ih mnogo toga novogo od 20. marta ove godine. Mnogi zauzeti Rakovi će doneti jako važne odluke u ovom periodu posebno zbog pozitivnog uticaja Saturna u znaku Ribe. Što se tiče Rakova koji su u solo varijanti, do kraja meseca moguće je zanimljiv poziv od osobe iz prošlosti. 

Lavovi će u ovom periodu biti u jako kritičnim odnosima sa partnerom posebno kada su u pitanju vernost i odanost. Ovo se posebno odnosi na one Lavove koji su skoro uplovili u vezu. Za one Lavove koji su u solo varijanti, do kraja meseca je moguće da se pojavi osoba koja može da ih zainteresuje i da to tokom aprila pređe u nešto stabilnije. 

Devici će u ovom periodu biti veoma nestabilne posebno kada je u pitanju pokazivanje emocija i sve emotivne odluke će biti veoma nestalnog karaktera. Jako je važno biti u stabilnom odnosu sa sobom da se ne bi to negativno odrazilo na sve životne oblasti. Za Device koje su same, druga polovina ovog meseca može doprineti da se emotivno stabilizuju u odnosu na sebe i na prošlost. 

Kada su u pitanju Vage, one osećaju jako veliki pritisak u odnosu na okolinu i imaju osećaj da ih stalno neko za nešto pritiska ili proziva. Ovo se takođe može odnositi na partnerski odnos posebno ako su rođeni u drugoj dekadi ovog znaka. Druga polovina meseca donosi veoma stabilne odluke posebno za one Vage koje imaju ozbiljne emotivne planove. 

Što se tiče ljudi koji su rođeni u znaku Škorpije, za njih je ovaj mesec veoma kritičan posebno kada su u pitanju emocije i emotivna stabilnost u odnosu sa partnerom. Mars i Venera u znaku Vodolije ukazuju na veoma velike razlike u načinu razmišljanja, što se negativno odražava na raspoloženje. Tek krajem meseca moguće je stabilizacija u komunikaciji sa partnerom.

Strelčevi će biti pošteđeni ljubavnih problema tokom meseca, ali je jako važno da naprave dobru organizaciju svih životnih oblasti koje mogu biti kritične. Ovo se posebno odnosi na posao i poslovne aktivnosti jer to može negativno uticati na partnerski odnos. Neki Strelčevi će osetiti manjak interesovanja od strane partnera ali to ne narušava njihov odnos. 

Kada je u pitanju zemljani znak Jarac, njihov vladar se nalazi u znaku Ribe i tokom ovog meseca donosi jako ozbiljne poslovne planove koji se mogu realizovati u odnosu sa voljenom osobom ili uz podršku voljene osobe. Važno je biti svestan sebe i svojih mogućnosti i ne zahtevati od partnera nemoguće stvari. 

Kada su u pitanju Vodolije, Mars i Venera u njihovom znaku mogu doneti velike emotivne preokrete koji idu u njihovu korist. Važno je da budu u skladu sa sobom i svojim planovima za budućnost jer se to direktno reflektuje na njihovu organizaciju veze ili ljubavnog života. Neke mlađe Vodolije mogu imati mogućnost da obnove kontakt sa osobom iz inostranstva. 

Što se tiče Riba, za njih je druga polovina marta veoma stabilna i povoljna u smislu donošenja bitnih emotivnih odluka u vezi zajedničke budućnosti sa partnerom. Mnoge Ribe će osetiti podršku od strane partnera koju nisu imali do sada ili će podršku i razumevanje osetiti na najbolji mogući način. Od 20. marta za mnoge Ribe Venera donosi veoma lepe vesti u vezi emotivnog odnosa.

.
 
Komentari (0)
Loading