Dnevni horoskop za nedelju, 10. mart: Jarčeve progoni prošlost, Bikovi pate od ljubomore, a šta je sa ostalima?

Vesti 09.03.2024 19:28 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan

Za današnji dan odaberite svoje omiljeno mesto u prostoru gde živite i opustite se maksimalno jer ste zaslužili. Kraja dana stižu vam lepe vesti iz inostranstva u vezi poslovne situacije za naredni period. Problemi sa organima za varenje.

Bik

Vaša ljubomora može doći do izražaja tako da vam se savetuje da ljubavnu situaciju ne komplikujete. Tokom današnjeg dana najbolje je da se prepustite druženje s prijateljima ili u krugu porodice njega taj način ćete obnoviti svoju dobru energiju i opustiti se. Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

Poslovna situacija je veoma nestabilna pa zbog toga ćete biti tokom celog dana nervozni. Potrudite se da ništa ne shvatate lično kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer se vidi da postoji veliki problem na njegovoj poslovnoj strani. Nervna napetost zbog partnera. 

Rak

Do kraja dana bićete pomalo napeti zbog nesredjenih odnosa unutar porodice posebno kada je u pitanju odnos sa ženskim članom porodice. Budite spremni na kompromis kada je u pitanju novac. Novčana situacija će biti bolja tokom naredne nedelje. Smanjite nervozu. 

Lav

Zbog uticaja Meseca vi ćete biti veoma uznemireni, ali istovremeno shvatićete neke divne poruke koje vam šalje ljubavna situacija. Partner vam je prava podrška i bićete iznenađeni zbog toga. Posao vam je u stagnaciji. Problem da pritiskom. 

Devica

Za vas je ovo idealan dan da se posetite poslu kojim se bavite jer će biti potrebno da dodatno analizirati neke vaše odluke. Prijatelj vam traži podršku, tako da ovaj dan će biti posvećen i prijateljskim razgovorima i zajedničkom ručku. Zdravstvena situacija je odlična. 

Vaga

Danas dolazi do izražaja vaša potreba za pregovaranje i dogovaranje i to ćete učiniti u krugu svoje porodice. Poslovna strana vas nervira jer ćete imati neke poslove da završite. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava. 

Škorpija

Današnji dan je najbolje da posetite svojoj porodici jer tu osećate najbolju energiju i moći ćete da se dobro zabavite sa njima. Čekaju vas važne odluke u vezi novca do kraja dana. Zdravlje odlično. 

Strelac

Vaša energija i vaša potreba za kretanjem je danas jako izražena, budite spremni da pregovarate sa osobama iz vase najbliže okolina u vezi nekog budućeg poslovnog projekta. Zdravlje je dobro, samo obratite malo više pažnje na spavanje.  

 

Jarac

Ovo je period koji vam donosi probleme iz prošlosti tako da ćete danas rešavati neke odnose u krugu porodice, ali i partnerski odnos. Vaša snaga " leži " u vašoj odlučnosti, a do kraja dana stižu vam iznenađujuće vesti iz inostranstva. Nervna napetost. 

Vodolija

Morate da obratite pažnju na način komuniciranja tokom današnjeg dana jer ćete lako ući u sukob. Dobro razmislite o odlukama u vezi ljubavi. Novčana situacija je stabilna. Mogući problemi sa organima za varenje. 

Ribe

Potrudite se da budete pozitivno raspoloženi jer od vašeg raspoloženja bukvalno zavisi ceo dan. Do kraja nedelje vas očekuju dobre vesti u vezi posla, a danas je jako važno da napravite dobar poslovni raspored za sledeću nedelju. Problemi sa kolenima.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading