Boja daje snagu: Svaki horoskopski znak ima svoju, otkrijte koja je vaša

Vesti 14.03.2024 08:45 0

Boja vaše zodijačke moći je nešto što možete da koristite kako biste istakli i poboljšali najbolje kvalitete svog znaka

žena

Shutterstock

Bez obzira da li ste odrastali imali omiljenu odeću koju ste odbili da skinete ili kućni dekor koji se u velikoj meri oslanja na jednu šemu boja, velike su šanse da vas privlače određene nijanse. I postoji razlog za to, jer, kako se ispostavilo, svaki horoskopski znak ima određenu boju moći!

Boja vaše zodijačke moći je nešto što možete da koristite kako biste istakli i poboljšali najbolje kvalitete svog znaka. Zanima vas koja je vaša moćna boja? Nastavite da čitate da biste videli detaljan pregled za svaki znak.

Ovan: Crvena
žena

Shutterstock

 

Boja snage za srećnog, smelog Ovna je crvena. Ovo je vatreni znak, poznat po svojoj strasti, motivaciji, odlučnosti, liderskim sposobnostima i ljubavi prema avanturama, pa nije ni čudo što crvena, boja poznata po intenzitetu, romantici, slavlju, opasnosti i uzbuđenju, predstavlja ovaj snažan znak. Stavite crveni karmin da biste rekli svetu da ste glavni.

Bik: Zelena
šuma

Shutterstock

 

Zemlja uvek ima zelenilo — pouzdano je i dosledno, baš kao Bik, zbog čega je toliko prikladno da je to boja moći ovog znaka. Zelena je poznata po rastu, opuštanju, povezanosti, spokoju, nevinosti i pouzdanosti. Nosite zeleno kada želite da se osećate prizemljeno.

Blizanci: Žuta
moda

Printscreen/Instagram/jujhavens

 

Sunčano žuta je svetla i inspirativna, što znači da je savršena boja za optimistične Blizance. Ovaj znak je poznat po tome što je otvoren, inteligentan i lagodan, sličan žutoj, koja je poznata po sreći i optimizmu.

Rak: Bela i Srebrna
venčanica

Shutterstock

 

Lojalni, intuitivni, brižni i osetljivi, Rakovi imaju dvostruku moć, belu i srebrnu. Kao blistavi dijamanti, čista posteljina i prazna platna, ove boje su poznate po čistoći i lepoti. Nošenje belog ili srebrnog može pomoći Rakovima da se osećaju smireno, utešeno i da ne gube nadu.

Lav: Zlatna
zlatna torba

Shutterstock

 

Kada Lavovi žele da se izdvoje iz gomile i osećaju se kao najpouzdaniji, trebalo bi da nose zlato! Ova boja se tradicionalno povezuje sa kraljevstvom, bogatstvom, uspehom i ekstravagancijom, tako da ćete se osećati pozitivno, velikodušno i kao zvezda kakva jeste.

Devica: Zelena i smeđa
Šminka

Printscreen/Instagram

 

Device su praktični, odani prijatelji, perfekcionisti i usmereni na samousavršavanje. Ovo je zemljani znak, pa je prikladno da su njegove boje zelena i braon. Ove boje se nalaze u prirodi, pri čemu je smeđa pouzdana i mudra, a zelena sveža, zdrava i okrepljujuća.

Vaga: Roza i plava
tajna

Shutterstock

 

Vage su ljubitelji ravnoteže, mira, velikodušnosti i popustljivosti. Boje snage ovog znaka su ružičasta i plava, koje izgledaju suprotno, ali zapravo uravnotežuju jedna drugu. Roza je umirujuća, povezana sa ljubavlju, ženstvenošću, optimizmom i dobrotom, dok je plava obnavljajuća, povezana sa okeanom ili nebom, iskrenošću, intelektualnošću i promišljenošću.

Škorpija: Crna
Haljina

Printscreen/Instagram

 

Možda najmisteriozniji znak zodijaka, Škorpije su hrabri, ambiciozni, tajnoviti i samopouzdani. Njihova boja je crna, koja je poznata po tome što je sofisticirana i moćna. Ohrabrite svoju snagu i radoznalu prirodu tako što ćete nositi crno.

Strelac: Ljubičasta
Oči

Marina Vassileva / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Strelac se oseća još društvenije, zabavnije, iskrenije i spontanije kada nosi svoju moćnu boju: ljubičastu! Ova boja je poznata po luksuzu, plemenitosti, mudrosti, dostojanstvu, gracioznosti, misticizmu i smirenosti, pa se okružite ljubičastom da biste se osećali pozitivnije, otvorenije i društvenije.

Jarac: Smeđa i siva
žena

Shutterstock

 

Jarčevi su poznati po tome što su disciplinovani, odgovorni, prizemni, realistični i vredni radnici. Njihove moćne boje su braon i siva, koje su obe neutralne nijanse koje su glavne komponente svake odeće ili doma. Smeđa je povezana sa ozbiljnošću i stabilnošću, a siva je poznata kao neutralna, neodlučna, između crne i bele, stabilna, zrela i pomalo misteriozna. Ovo takođe opisuje Jarca, koji ne voli da bude u centru pažnje.

Vodolija: Plava
žena

Profimedia

 

Kreativna, društveno svesna, nezavisna, društvena i jaka, boja moći Vodolije je plava. Ovo je jarka, lepa boja koja donosi mir i radost posmatraču. Plava je povezana sa umetnošću, nakitom, vodom, promišljenošću, spokojem i spokojem. Nosite plavo da kanališete svoju umetničku stranu i osećate se smireno.

Ribe: Svetlo zelena
Dženifer Lopez

Profimedia

 

Rođendani Riba su neposredno pred proleće, tako da je njihova moćna boja lepa, sveža svetlozelena. Ovaj znak je poznat po tome što je emotivan, empatičan, kreativan i duhovan, a zelena je povezana sa novim rastom, zdravljem, prirodom, opuštenošću, vezom i vitalnošću. Okružite se zelenilom tako što ćete otići u šetnju prirodom da biste se osećali osveženo, navodi PopSugar

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading