Dnevni horoskop za nedelju, 17. mart: Blizancima Merkur ne da mira, Strelčevi da obrate pažnju na okruženje

Vesti 16.03.2024 19:32 0

Pogledajte kakve planove zvezde imaju za vas...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Danas je idealan dan da se posvetite sebi i svemu onome što se dešava u krugu porodice. Partnerski odnos vam može pružiti stabilnost i smirenost jer partner pokazuje mnogo više želje da bude sa vama. 

 

Bik 

Veoma tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju aspekti saradnje sa ljudima u vezi posla. Nemojte dozvoliti da vas drugi poslovno remete naučite da činite kompromise. Ljubavna situacija će biti bolja kad razumete partnera. 

 

Blizanci

Merkur stvara potrebu da se tvrdoglavo ponašate i to se negativno odražava na vaše unutrašnje stanje. Pokušajte da sve stvari dovedete u savršen red u vezi posla jer možete imati većih problema u narednih nekoliko dana. 

 

Rak 

Danas je najvažnije da shvatite sebe i ono što želite da vam se dešava. Sve utiče na vas jer ste preemotivni, potrebno je da naučite da kontrolišete sebe i svoje emotivno stanje koje utiče negativno na vaše raspoloženje.  

 

Lav 

Budite okrenuti sebi i pronađite mir u sebi jer to isključivo zavisi od vas posebno tokom današnjeg dana. Nemojte biti negativno raspoloženi kada su u pitanju druge osobe jer to se prebacuje direktno na vas i na vaše odnose sa ljudima. 

 

Devica

Čuvajte se preranih odluka jer nije sve onako kako izgleda posebno u vezi partnerskih odluka. Nemojte donositi prerano odluke u vezi posla sa inostranstvom jer osoba u znaku lava nije vam prenela najbolje informacije. 

 

Vaga

Merkur se nalazi u vašem polju partnerskog odnosa i donosi vam potrebu da predugo budete posvećeni jednoj istoj temi. Pokušajte da razumete sebe i sve ono što je važno za vas. Zdravlje je stabilno. 

 

Škorpija

Ovo je veoma nezgodan period da razmišljate o sebi i o raznim promenama koje vam padaju na pamet jer Uran negativno utiče na sve vaše odluke. Dopustite sebi da danas odmarate mentalno i fizički da bi se pripremili za naredni poslovni period. 

 

Strelac 

Čuvajte se drugih ljudi i njihovih procena jer vi ipak najbolje znate šta je dobro za vas. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u ono što je vaša odluka u vezi posla i poslovnih dogovora sa inostranstvom. 

 

Jarac 

Danas idealan dan da se posvetite emotivno svemu onome što ste planirali od ranije za sebe i za svoje najbliže. Poslovna situacija će biti bolja u onom periodu kada odlučite da ne pričate o svojim planovima svima. Zdravlje je stabilno. 

 

Vodolija

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više nego što ste spremni da pokažete i da date u vezi posla kojim se bavite. Ne dozvolite sebi da se drugi igraju sa vašim emocijama. Glavobolja. 

 

Ribe

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi koriste za svoje potrebe jer to je ipak deo poslovne saradnje. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading