Dnevni horoskop za utorak, 26. mart: Biku slede neprijatna iznenađenja na poslu, a Škorpiji bura u ljubavi!

Vesti 25.03.2024 19:12 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Ovo je savršen dan da se okrenete stvarima koje ste zapostavili u vezi sa porodičnim obavezama. Osoba u znaku Vodolije vam drži predavanja u vezi s poslom koji niste dobro obavili zbog toga što je ona procenila da to nije dobro. Nećete izbeći sukob.

Bik

Danas ćete biti u situaciji da neke stvari sagledate mnogo dublje i bolje kada su u pitanju odnosi sa osobom sa kojom već dugo sarađujete u znaku Jarca. U narednih nekoliko dana čuvajte leđa što se tiče posla jer su moguća neprijatna iznenađenja.

Blizanci

Danas ćete biti raspoloženi zbog dobrih rezultata poslovanja. Najvažniji momenat saradnje sa ljudima koje u ovom trenutku na jako dobrom nivou. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada prestanete da tražite krivca u partneru.

Rak

Danas je najvažnije da se posvetite mnogo više sebi nego drugima posebno u sferi poslovanja i donošenja bitnih odluka. Ne pokušavajte da budete ono što niste već prihvatite sebe sa svim svojim manama i vrlinama posebno u vezi posla kojim se dugo bavite.

Lav

Čuvajte se naglih iznenadnih reakcija vašeg partnera jer već neko vreme ne podnosi vaše radovanje i poslovne uspehe. Nije do vas nego je do partnera i do njegove neispunjenosti na poslovnom planu. Mogući problemi sa prehladom.

Devica

Danas ste mnogo više okrenuti ljubavnim aspektima jer je važno da ispunite obećanje koje ste davno dali partneru. Nemojte se previše razmišljati kada je u pitanju poslovna situacija sa inostranstvom jer tu su vam jako pozitivni planovi.

Vaga

Tokom dana ćete biti jako tvrdoglavi da iskažete ono što mislite posebno u vezi poslovne situacije koja već neko vreme vas uznemirava. Osoba u znaku Ovna vam je idealna poslovna saradnja ali vi to ne vidite lagano jednostavno pa imate potrebu da se sukobljavate.

ljubavni odnosi

Shutterstock

 

Škorpija

Čuvajte se svojih reči jer možete uputiti veoma snažnu kritiku kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Jedan član porodice već neko vreme vam zamera vašu opuštenost i vašu potrebu da stalno radite stvari za druge.

Strelac

Danas je savršen dan da se posvetite ljubavnim odnosima i svemu onome što ste ranije planirali sa partnerom. Nemojte dozvoliti da drugi vrše pritisak na vas posebno u vezi posla kojim se bavite i gde dajete sebe 100%. Zdravlje je odlično.

Jarac

Trenutna situacija je takva da se morate pomiriti sa nekim stvarima u vezi posla i vaših poslovnih ambicija. Osoba u znaku Ovna vam daje poslovnu podršku ali vi to ne umete da procenite i prihvatite na pravi način. Zdravlje je stabilno.

Vodolija

Tokom dana bićete snažno privučeni nekim idejama koje se tiču poslovne saradnje sa ljudima iz inostranstva. Imaćete način da određene stvari okrenete onako kako vi želite i kako vi planirate. Ne donosite nagle odluke u vezi ljubavi.

Ribe

Početak dana je veoma interesantan jer ćete biti veoma dobro raspoloženi zbog svega onoga što ćete saznati od osobe u znaku Jarca. Situacija sa porodicom je stabilna jer ste se povukli na vreme i niste dozvolili da vas mešaju u njihove nestabilne odnose.

Komentari (0)
Loading