Uhvatila MUŽA u akciji sa DRUGOM: Njegova REAKCIJA je sve ŽENE razbesnela, to što je rekao nije NORMALNO

Vesti 08.10.2022 21:30 1

Rekao joj je da nikada ne pokušava da izgleda dobro za njega, i da ga odbija veš koji nosi

Uhvatila MUŽA u akciji sa DRUGOM: Njegova REAKCIJA je sve ŽENE razbesnela, to što je rekao nije NORMALNO

unsplash.com

Suočavanje sa partnerovim neverstvom je uvek teško, posebno kada ste u braku. I dok se neki preljubnici izvinjavaju nakon izdaje, neki za to krive partnera.

Tako je neverni muž odlučio da bude "iskren" sa svojom ženom, rekavši joj da ju je prevario samo zato što nije želela da nosi seksi donji veš, prenosi Miror.


Prevarena supruga je napisala objašnjenje situacije na Redditu, i ispričala kako je naišla na svog muža u krevetu sa drugom ženom. Bili su zajedno šest godina, od čega četiri u braku, a žena je objasnila da su ona i njen muž imali odnose najmanje četiri puta nedeljno i da joj nije jasno zašto mu to nije dovoljno.

- Prvo je počeo sa poluizvinjenjem, a kasnije je objasnio zašto me vara. Očigledno, nikada se nisam trudila da izgledam dobro za njega i uvek nosim udoban donji veš, nikada ništa seksi, i to ga zaista odbija. Osećao se kao da mi nije stalo do njega. Bila sam zapanjena i nisam razumela šta je hteo da kaže. Pitala sam ga zašto mi nikada nije kupio seksi veš kada je toliko želeo da ga nosim, ​​na šta je on odgovorio da ne želi da me uvredi - napisala je žena u objavi.

Pitala ga je i da li misli da je ona kriva što ju je prevario, a on na to nije odgovorio, već ju je samo gledao suznim očima. Uprkos tome što je njen muž pokušavao da je ubedi da žena sa kojom je varao ništa ne znači i da mogu da poprave brak, žena je insistirala na tome da se raziđu.

- Još uvek se osećam seksi u svom udobnom donjem vešu. Volim svoje telo i vežbam sat i po do dva sata dnevno. Uvek mi je govorio da sam mu zgodna i veoma privlačna i često smo vodili ljubav. Da li me je sve vreme lagao? Ne razumem – rekla je.

Korisnici su stali na njenu stranu, okrivljujući njenog muža za njegovo ponašanje, a mnogi su uveravali ženu da ne bi trebalo da se oseća krivom zbog donjeg veša koji kupuje. - Čini mi se da je to bio samo izgovor za njegovo loše ponašanje. Bolje da ga se rešite - napisao je jedan korisnik. „Ne mogu da verujem da te je okrivio! Kakva užasna osoba!“, prokomentarisao je drugi, dok je treći dodao: „Najgluplji izgovor za prevaru koji sam ikada čuo.

 
Komentari (1)
Loading
Kino
09.10.2022 04:36

To nije izgovor to je istina. Isto se desilo i meni. Zene nosite seksi donji ves, ne mora da se ima za hranu ali seksi donji ves pod obavezno.